Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPOTAKNUO SE

Umalo tragedija na željezničkoj pruzi – dječak izvan životne opasnosti

vlak
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
15.07.2015.
u 13:38

Strojovođa ga je na vrijeme uočio i trubio kako bi ga upozorio da se skloni

Igra na željezničkim tračnicama umalo je jučer koštala života 11-godišnjeg dječaka iz Vinkovaca.

Tijekom prijepodnevnih sati na njega je naletio putnički vlak na željezničkoj pruzi između Vinkovaca i Rokovaca. Prema neslužbenim informacijama pretpostavlja se kako se dječak igrao na tračnicama kada je naišao vlak. Na svu sreću, strojovođa ga je na vrijeme uočio i trubio kako bi ga upozorio da se skloni. U pokušaju de se skloni dječak se spotaknuo, što je umalo dovelo do tragedije.

Srećom, strojovođa je već počeo kočiti tako da je dječak imao vremena da se skloni. Ipak, došlo je do kontakta zbog kojih je 11-godišnjak zadobio teže tjelesne ozljede.

Strojovođa je uspio zaustaviti vlak i prebaciti dječaka u vlak te ga prevesti do Vinkovaca gdje ga je predao hitnoj pomoći koju je u međuvremenu nazvao. Ubrzo potom prebačen je u KBC Osijek na daljnje liječenje. Prema navodima policije, 11-godišnjak je izvan životne opasnosti.

>> Vinkovci: Vlak naletio na 16-godišnjaka i slomio mu nogu

>> Vlak pregazio 18-mjesečnog dječaka u Srbiji

Komentara 2

IV
Ivanveliki
14:43 15.07.2015.

bravo sa prisebnost strojovođe! svijim dobrim reakcijama mu je spasio zivot

OB
ObrenM
14:12 15.07.2015.

Dijete od 11 godina pustiti bez roditeljskog nadzora(a posebice na prugu)je teski kretenluk roditelja.Centri za soc. skrb su urgentni za oduzeti dijecu siromasnim roditeljima,a neuracunjljivim dopustaju ovakove skandale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije