Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 7 dana

Ulovili vandale koji su u divljačkom pohodu na benzinsku oštetili Mazdu i WC

lisice,lisičine
23.08.2014.
u 22:27

Mladići su nedjela počinili 16 kolovoza u 22.50 sati na Zagrebačkoj aveniji

Policijski službenici VII. policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje te pritvorskom nadzorniku predali trojac (25-godišnjak i dvojica maloljetnika) koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.

Ono se, ističe zagrebačka policija, dogodilo 16. kolovoza u 22.50 sati. Mladići su tada ušli benzinsku postaju na Zagrebačkoj aveniji te u toaletu udarcima šakama na više mjesta oštetili ulazna vrata i na njima polomili lajsnu. Za isto kazneno djelo sumnjiči se i 22-godišnjak koji se od ranije nalazi u zatvoru.

Također, sumnja se da je 25-godišnjak sam na parkiralištu iste benzinske postaje prišao parkiranom osobnom automobilu marke Mazda CX5 zagrebačkih registracijskih oznaka te staklenom bocom i udarcem rukom razbio stražnje vjetrobransko staklo. Materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima iznosi oko 12.000 kuna.

>>Vandali demolirali automobile i motocikle

>>Razbijali auto, krali automobilske kotače i željezo

Komentara 2

Avatar SMECHAR
SMECHAR
05:33 24.08.2014.

Ovakvima treba bivša milicija koja bi ubila boga u njima pendrecima...

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
09:06 24.08.2014.

Hoće li takvi jednoga dana na izborima zaokružiti HDZ ili SDP?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije