Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ VIKEND ZA KRADLJIVCE

Razbijali auto, krali automobilske kotače i željezo

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.08.2014.
u 13:27

U petak oko 17 sati policija na djelu uhvatila petorku u dobi od 18 do 41 godine, a koja je iz napuštene proizvodne hale u Novom Vinodolskom pokušala ukrasti željezne predmete.

Bio je ovo loš produženi vikend za huligane i kradljivce u primorsko-goranskoj županiji, ako je suditi prema policijskim hvatanjima unazad tri dana.

Najprije je u petak oko 17 sati policija na djelu uhvatila petorku u dobi od 18 do 41 godine, a koja je iz napuštene proizvodne hale u Novom Vinodolskom pokušala ukrasti željezne predmete. Dva sata kasnije pronašli su 27-godišnjeg kradljivca automobilskog kotača koji je u Rijeci ukrao kotač s vozila na parkiralištu i postavio ga na svoj auto. Potom je u noći sa subote na nedjelju na riječkoj obali policija zatekla mladog huligana kako razbija automobil. Dotada je uspio oštetiti stakla, retrovizor, svjetla i karoseriju.

>>Elektrošokerom napali turističkog agenta i uzeli mu torbu punu novaca

Komentara 2

ZD
zdepar
15:17 18.08.2014.

izgleda da ima i policajaca koji nešto rade, valjda iz dosade, inače kada im nešto prijavite odgovor je - znamo mi to , i - nikome ništa

DU
Deleted user
19:17 18.08.2014.

Kladim se da pripadaju onoj manjini koju nam cenzori zabranjuju nazivati njihovim pravim, zasluženim imenom koje uz sebe nosi svu silu negativnih konotacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije