Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Štrajk još traje

Uljaniku ponovno blokiran račun

Radnici Uljanika ponovo u štrajku jer im nije isplaćena plaća za rujan
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/4
31.10.2018.
u 09:00

Štrajk zbog neisplate rujanskih plaća u Uljanik grupi ušao je u drugi tjedan, a radnici su jučer, kao i proteklih dana, štrajkali na svojim radnim mjestima

Uprava Uljanika u srijedu je izvijestila putem Zagrebačke burze da je račun grupe ponovno blokiran, dok se u tom brodogradilištu nastavlja štrajk.

Račun Uljanika bio je već u nekoliko navrata blokiran - u razdoblju od 29. do 30. kolovoza, potom od 3. do 13. rujna, kada je uslijedila deblokada kako bi se isplatila plaća radnicima, a zatim je ponovno bio blokiran u razdoblju od 2. do 24 listopada.

Gianni Rossanda u utorak je Nadzornom odboru Uljanika dostavio svoju ostavku na mjesto predsjednika Uprave pulskog brodogradilišta, izvijestili su iz Uljanika, dok je predsjednik Štrajkaškog odbora i čelnik Jadranskog sindikata Boris Cerovac kazao da je novi NO razgovarao sa sedam mogućih kandidata za mjesto u novoj Upravi Uljanika.

Štrajk zbog neisplate rujanskih plaća u Uljanik grupi ušao je u drugi tjedan, a radnici su jučer, kao i proteklih dana, štrajkali na svojim radnim mjestima.

Komentara 1

RI
rightside
12:08 31.10.2018.

haha, a uskok i dorh jos "nemaju rezultata u istrazi")))))))) pa ko je ovdje lud u ovoj drzavi,,)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije