Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martina Dalić:
Povratak na članak

Uljanik je dobio 6 mjeseci da se pronađe strateški partner

Pulskom brodogradilištu od 2013. do 2016. odobreno je 960 mil. kuna državnih jamstava uz tržišne uvjete, tj. 80% država, 20% banke

Komentari 4

PR
propalismoFranjoskroz
11:06 24.01.2018.

Znaci 6 mjeseci treba da se pojede 96 miliona eura?Ovi bolje jedu novce nego Petrikemija

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:39 24.01.2018.

koji su to mogući strateški partneri uljanika? da ih imate, rekli bi barem dva imena, al ih nemate. sve je ovo jedan blef, koji će trajati 6 mjeseci, a onda prosvjedi i bankrot, tj. stečaj. debeljak vas ne želi, ima previše problema sa brodosplitom. a ono što je rekao pred par dana je zastrašujuće, on naime tvrdi da je ionak cijelu brodogradnju u nas spašavala bosna, tj. radnici iz bih. naši očito samo iznajmljuju sobe po jadranu.... ajmo prihvatiti tužnu spoznaju da ne možemo imati par brodogradilišta, jer bez stalne državne pomoći ne mogu opstati. a vremena kad se ugovori neki brod sa unaprijed uračunatim gubitkom cca 20% vrijednosti broda, jer će država to sanirati, su završila. nego, kako to kooperanti ne propadaju zbog toga što uprava uljanika ugovori brod ispod cijene? zašto uprava sa kooperantima nije ugovorila poslove ispod cijene? :)

VL
NO
nogogaz
12:30 24.01.2018.

nek se vidi kapitalisticka raskoš!

VL
BI
binki
11:35 24.01.2018.

Nači će ga kao i ti za INU nakon godine dana.sve ista žgad...ja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.