Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavljenička atmosfera

Ulicama Knina prodefilirali motori i oldtimeri, a na svakom koraku vijorila se trobojnica

Knin
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/26
05.08.2014.
u 13:54

Oduševljenje je kao i svake godine izazvao mimohod i zastave svih ratnih postrojbi

U Kninu je danas održana središnja svečanost proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana branitelja i 19. obljetnice VRO "Oluja". Brojni građani iz cijele Hrvatske doputovali su u kraljevski grad kako bi mogli uživati u svečanoj proslavi.

Oduševljenje je kao i svake godine izazvao mimohod i zastave svih ratnih postrojbi.

Gradom su se na svakom koraku vijorile trobojnice, a priliku za zaradom prepoznali su mnogobrojni prodavči suvenira i ugostitelji.

Pripadnici povjesne postrojbe Karlovački počasni vod ZNG-91 prodefilirali su u starodobnim vojnim vozilima iz Domovinskog rata, a ulicama Knina provozali su se i članovi moto kluba veterana Croatia – Ponos ratnih veterana.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kakva je atomsfera danas vladala Kninom provjerite u fotogaleriji.

>> I u Čavoglavama počela proslava, policija spremna

>> Milanovića i Josipovića izviždali, premijer uzvratio: Dođite na Markov trg!

Komentara 1

19
1995josip
15:18 05.08.2014.

Još Hrvatska ni propala, dok mi živimo ! Na današnji dan 5.08. 1995. godine , Hrvatski branitelji su ušli u Knin i vojno porazili i ponizili srbo četničke teroriste koji su u panici pobjegli u srbiju , a sada seada se pjene o nekom poštenju i pravdi ! Hrvati slave , a oni koji su izgubili imaju se pravo ljutiti tamo daleko u njihovoj maloj a mislili su da može biti velika .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije