Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trebaju dom

Ulica nije mjesto za sigurno odrastanje, a oni nemaju ništa više

Štenci iz Splita
Foto: Privatni album
1/7
07.12.2016.
u 21:37

Imaju samo dva mjeseca, a ostavljeni su na milost i nemilost ulice i svih opasnosti koje ih vrebaju.

Braco i seka do sada su preživjeli samo zahvaljujući osobi koja se već i za sebe teško brine. Godine su je sustigle, no nisu umanjile njezinu empatiju. Donosi im hranu, imaju i kućicu s malo slame na kojoj se stisnu kad im je hladno. No, nemaju obitelj koja bi ih stalno pazila, koja bi im umjesto kamenja poklonila prave igračke, koja bi ih povela na sigurno. Maleni se nalaze u okolici Splita, traže dom u kojem će ugrijati svoje šapice, zaspati na sigurnom i probuditi se punog trbuščića. Dom iz kojeg ih nikad više neće izbaciti.

Prijevoz je osiguran, ostale informacije na 098/736-823.

Ključne riječi

Komentara 2

OK
okus
09:18 08.12.2016.

Dobri ljudeki pomozite promzlima i gladnima.🐾🐾

CR
cronada
21:26 08.12.2016.

bokceki mali 😦

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije