Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ulaz na Božićni velesajam besplatan svaki dan osim vikendom

velesajam
Arhiva VL
15.12.2009.
u 14:06

Ove će godine svakoga radnog dana ulaz na Božićni velesajam biti besplatan za sve posjetitelje. Ulaznice će se naplaćivati samo vikendom.

Tradicionalni Božićni velesajam održava se od 18. do 30. prosinca na Zagrebačkom velesajmu, a ove će godine svakoga radnog dana ulaz biti slobodan za sve posjetitelje. Ulaznice će se naplaćivati samo u vikendom, a djeci mlađoj od sedam godina ulaz je i u te dane besplatan.

Veliki lunapark, "Djedamrazija", neprestana zabava, edukativne radionice, igraonice, kinematografske i kazališne predstave, nagradne igre, razna gastronomska iznenađenja, prodaja božićnih darova i egzotičnih suvenira samo su dio programa koji je pripremljen za posjetitelje Božićnog velesajma.

Kao poseban gost ovog sajma ove se godine predstavlja Egipat sa svojom kulturom, gastronomskim specijalitetima i bogatom glazbenom ponudom.

Istovremeno s Božićnim velesajmom na Zagrebačkom se velesajmu održavaju dvije izuzetno atraktivne izložbe: "Svijet dinosaura" i "Faraonovo blago".

U velikoj prašumi posjetitelji će moći uroniti u nekoliko milijuna godina daleku prošlost i provesti vrijeme u društvu ni manje ni više nego osamdeset dinosaura u prirodnoj veličini.

Izložba egipatskih skulptura iz Tutankamonove grobnice predstavit će sedamdeset replika originalnih skulptura iz grobnice poznatog faraona. S iznimnim je uspjehom ova izložba, koja putuje po Europi, dosad postavljena u Danskoj, Belgiji i Grčkoj. Nakon Zagreba, ona nastavlja put po Europi i svijetu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije