Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda nakon 11 godina

Ukupno 15 godina zatvora šestorici odgovornih za smrt četvorice radnika u Brodotrogiru

brodotrogir
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
24.04.2015.
u 16:20

Živote su u hladnjači Atlantik Friga izgubili Ante Vržina, njegov sin Josip te Ante Šamija i Danijel Marjanović

Zbog najveće nesreće u povijesti Brodotrogira, kada su prije 11 godina smrtno stradala četiri radnika u petak je na Županijskom sudu u Splitu donesena nepravomoćna presuda kojom su s po tri godine zatvora kažnjeni Silvijo Marović, Ante Tomaš, Petar Modrić i Mate Milišić. Milan Kodžoman je dobio dvije godine zatvora, a Ivica Radić godinu dana uvjetno, s rokom kušnje na tri godine.

Brodotrogir je novčano kažnjen sa 600.000 kuna.

Živote su u hladnjači Atlantik Friga izgubili Ante Vržina, njegov sin Josip te Ante Šamija i Danijel Marjanović.

Komentara 2

TA
tamanitelj
17:47 24.04.2015.

forbiden ,,halooooo ,tako su mi poslali koja je ovo zabrana govora znači ipak imaju ruke u tome njemci ili možda austijanci ili naša KGB

IB
ivan.biljan68
10:04 25.04.2015.

Kasno je u podne ići na misu;ljudi nema a potonjima možete"dati"i deset godina,mi smo takvi,i ovo će se zaboraviti,ako već nije,ubrzo,ali naprotiv--ovo moramo upamtiti zauvijek,i čuvati radnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije