Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGA SE ZA POČINITELJIMA

Ukrali traktor vrijedan 150.000 kuna

Traktor
Foto: DPA/PIXSELL
19.08.2020.
u 09:50

Policija nije priopćila detalje krađe, pa tako nije poznato je li traktor ukraden s otvorenog ili zatvorenog prostora te zašto je trebalo 10 dana se krađa otkrije

Lopov ili više njih  između 8. i 18. kolovoza ukrali su traktor s frezom, izvijestila je zagrebačka policija. Traktor vrijedan 150.000 kuna ukraden je u Brezovici, a vlasništvo je 55-godišnjakinje i  jednog  poduzeća iz Zagreba.

Policija nije priopćila detalje krađe, pa tako nije poznato je li traktor ukraden s otvorenog ili zatvorenog prostora te zašto je trebalo 10 dana se krađa otkrije. Inače, krađa radnih strojeva vrlo je "popularan sport" među lopovima, jer se ukradeni radni strojevi i traktori mogu preprodati za dobar novac, a policija vrlo rijetko otkrije počinitelje takvih krađa.

Ključne riječi

Komentara 2

MR
mrkvax
10:31 19.08.2020.

Osiguranje...!

ZV
zvezdomor
21:53 19.08.2020.

Da nije pupavac....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije