Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razbojništvo u Baranji

Dvojica maloljetnika napala trećeg, okrala ga, svukla do gola, polila motornim uljem

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija
04.06.2018.
u 10:50

Počinitelj je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu zbog kaznenih djela razbojništvo, protupravno oduzimanje slobode i tjelesna ozljeda.

Jezivo razbojništvo odigralo se u petak navečer u Belom Manastiru, a i razbojnici i žrtva su - maloljetnici i djeca.

- Maloljetnik i dijete zaustavili su drugog maloljetnika te ga uz prijetnje tjelesnim napadom odveli u napuštenu kuću u Belom Manastiru, gdje su ga zadržali protiv njegove volje i zadali mu više udaraca po tijelu te mu ukrali mobitel. Prisilili su ga i da skine čitavu odjeću, polili tekućinom nalik na motorno ulje te ga odveli do kuće u kojoj prebiva, uz prijetnje da im donese novac, izvijestila je PU osječko-baranjska. Žrtva je prevezena u KBC Osijek, gdje su utvrđene lakše tjelesne ozlijede. 

- Počinitelj je predan pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu zbog kaznenih djela razbojništvo, protupravno oduzimanje slobode i tjelesna ozljeda, otkrila je policija.

Ilustracija
1/7

Komentara 5

OB
ObrenM
11:36 04.06.2018.

Neka i dalje nema zakona za "maloljetnike".

GR
grebza
14:50 04.06.2018.

I te debile i njihove roditelje treba najoštrije kazniti. Da zapamte za cijeli život.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
13:27 04.06.2018.

Kaj gledaju mnogo američke filmove!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije