Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Ukrala automobil pa se odvezla u provalu

Provala
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
15.07.2020.
u 10:37

Nakon što je vozilo ukrala, dovezla se do Umaga gdje je pokušala provaliti u stan 46-godišnjakinje. Sada je prijavljena, a  vjerojatno joj slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli radi određivanja istražnog zatvora.

Vjerojatno nije baš previše razmišljala 32-godišnjakinja koju porečka policija sumnjiči za krađu i tešku krađu. Jer da je razmišljala, sigurno ne bi isplanirala provalu u koju je išla s prethodno ukradenim automobilom!? Što je policiji, naravno, olakšalo da je uhiti u kratkom roku.

No krenimo redom. Kako je priopćila policija, 32-godišnjakinja se sumnjiči da je 13. srpnja pokušala provaliti u stan u Ulici Augustina Vivode u Umagu. Sve je ostalo na pokušaju jer ju je u njezinu "poslu" omela 46-godišnja vlasnica stana.

– Pomagajte, provaljuje mi u stan! – vikala je 46-godišnjakinja, a njezina vika otjerala je 32-godišnju provalnicu te uzbunila susjede koji su pozvali policiju.

Prije toga uspjeli su vidjeti u kakvom je vozilu pobjegla, što su opisali policiji, a samo sat kasnije sporno vozilo uočeno je u Dajli. Policajci su uhitili 32-godišnjakinju i odmah potom otkrili i da je Hyundai pulskih oznaka u kojem je zatečena, ukrala istog dana s parkirališta u Turističkoj ulici u Poreču.

Nakon što je vozilo ukrala, dovezla se do Umaga, gdje je pokušala provaliti u stan 46-godišnjakinje. Sada je prijavljena, a  vjerojatno joj slijedi i dovođenje pred suca istrage Županijskog suda u Puli zbog određivanja istražnog zatvora

Ključne riječi

Komentara 1

RS
rasta sev
11:45 15.07.2020.

Kaj to nisu muški posli, nije to za žene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije