Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO OŠTRU PORUKU
Povratak na članak

Ukrajinski veleposlanik o Dodikovom odličju Putinu: 'Teroristi nagrađuju teroriste'

Dodik je najavio kako "orden RS na ogrlici", kako se naziva odličje što ga je dodijelio Putinu, kani osobno predati ruskom predsjedniku tijekom njihova narednog susreta

Komentari 6

PE
Perspektivan
10:37 09.01.2023.

Nece ni on jos dugo kao ni frend mu putin.

VL
PV
prcko.vita
10:22 09.01.2023.

Hoćete li dragi branitelji konačno istjerati Milanovića iz Hrvatske? Njemu je ovaj Putinov potrčko najbolji frend. Genocidna tvorevina republika Srpska mora nestati, to je jedino rješenje za mir i suživot u BiH.

VL
PR
prahrvat
10:02 09.01.2023.

Milanović o Dodiku: Takvog Srbina želim za susjeda Vijesti 28.10.2022. 13:05

VL
PR
prahrvat
09:57 09.01.2023.

Je li bio prijatelj iz hacijende?

VL
BR
Brankko
03:25 09.01.2023.

Gle grb bosanskohercegovačkoga entiteta koji sebe naziva Republika srpska: ima kraljevsku krunu. Kraljevina republika srpksa?! To je zapravo pokazatelj onoga što stariji nazivaju "resavskom školom", po srpskom manastiru gdje su se (samo) prepisivale knjige -- dakle prepisivačka škola. Kruna je "prepisana" s grba i zastave Republike Srbije. Kraljevska kruna. Kraljevina republika Srbija?! Neki kraljevi pobjegli, neki knezovi posječeni, jedan kralj ubijen (ubili ga građani te kraljevine), i tako. Kraljevina. Kraljevstvo zemaljsko-nebesko. Ni amo ni tamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.