Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO OŠTRU PORUKU

Ukrajinski veleposlanik o Dodikovom odličju Putinu: 'Teroristi nagrađuju teroriste'

Banja Luka: Dodik odlikovao Vladimira Putina za patriotizam i ljubav prema Republici Srpskoj
Foto: Dejan Rakita/PIXSELL
1/7
08.01.2023.
u 22:47

Dodik je najavio kako "orden RS na ogrlici", kako se naziva odličje što ga je dodijelio Putinu, kani osobno predati ruskom predsjedniku tijekom njihova narednog susreta

Veleposlanik Ukrajine u Hrvatskoj i BiH Vasilj Kirilič opisao je u nedjelju odluku lidera bosanskih Srba Milorada Dodika da dodjeli odličje ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu kao "nagradu terorista teroristu".

"Teroristi nagrađuju teroriste. Sluge nagrađuju svoje gospodare. I prvima i drugima upravlja strah. S vremenom taj strah izjeda i terorista i slugu", napisao je ukrajinski veleposlanik na Twitteru komentirajući Dodikovu odluku da u povodu 9. siječnja, koji se u Republici Srpskoj obilježava kao dan tog entiteta, odlikuje Putina zbog "razvijanja i učvršćivanje prijateljskih veza Rusije i RS".

Dodik je tu odluku objavio tijekom dana u Banjoj Luci kada je podijelio stotinjak različitih odličja osobama i institucijama, no ruski je predsjednik bio prvi na njegovu popisu.

Dodik je najavio kako "orden RS na ogrlici", kako se naziva odličje što ga je dodijelio Putinu, kani osobno predati ruskom predsjedniku tijekom njihova narednog susreta.

Medvedev iznio svoja predviđanja za 2023.: Stvorit će se Četvrti Reich, izbit će ratovi, a Elon Musk bit će novi vođa...

Komentara 6

PE
Perspektivan
10:37 09.01.2023.

Nece ni on jos dugo kao ni frend mu putin.

PV
prcko.vita
10:22 09.01.2023.

Hoćete li dragi branitelji konačno istjerati Milanovića iz Hrvatske? Njemu je ovaj Putinov potrčko najbolji frend. Genocidna tvorevina republika Srpska mora nestati, to je jedino rješenje za mir i suživot u BiH.

PR
prahrvat
10:02 09.01.2023.

Milanović o Dodiku: Takvog Srbina želim za susjeda Vijesti 28.10.2022. 13:05

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije