Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oleksij Reznikov
Povratak na članak

Ukrajinski ministar obrane: Ulazimo u novu fazu rata. Došlo je velike promjene

Napisao je kako je Moskva nakon početnog napada 24. veljače očekivala da će Ukrajina kaputulirati u nekoliko dana i da će Kremlj postaviti novu, prorusku vladu u Ukrajini.

Komentari 17

DU
Deleted user
16:32 13.05.2022.

Ruska ekonomija je u rasulu a vojska u defanzivi već danas a vrijeme radi za Ukrajinu jer uz zapadnu naprednu tehnologiju Rusi dugoročno gledano nemaju šanse i mali iskompleksirani kepac je to shvatio pa apetiti se smanjili drastično.

VL
GO
Golibos
16:40 13.05.2022.

Nema tu “bratskih” naroda, jedini razlog rata je “ velika Rusija”. Sjećate li se “velike Srbije” - to je bio jedini razlog rata i to je problem. I dan danas 90% Srba je za “veliku Srbiju” tako je i uu Rusiji. Sve ostale priče o “ ugroženosti”, “resursima”, “strategiji” - priče za malu djecu.

VL
VO
vorda400
15:15 14.05.2022.

Da ali vijesti sa terena nisu baš tako optimistične sad gdje Ukrajina krene u ofenzivu isto ima velike gubitke kao i Rusi na početku invazije Vjerojatno ako Ameri ih budu dobro opremili kroz koju godinu budu bili spremni da potjerajuu Ruse čak i sa Krima ali onda ako putin bude živ strah me je da bi moga koristiti taktičkim nuklearnim oružjem da zaustavi Ukrajince u oslobađanju Evo Plenković je ponudio pomoć kod mirne reintegracije

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
16:43 13.05.2022.

Dobili ste od "zapadnih demokracija" u dva mjeseca vise US$ u oruzju nego sto Rusija potrosi na vojsku u godinu dana! Toliko ste vazni "zapadnim demokracijama" da ce se one za vas boriti... do zadnjeg Ukrajinca!

VL
SJ
Sivi_Jastreb
16:12 13.05.2022.

Ukrainci vratite se pregovorin to je jedini spas spasit zemlju ako se moze..U nedjelju dana izgubili grad Zarubezno i Popasna.Rusi su vec blizu grada Sjeverodonjecka katastrofa.A mnogi vojnici su u poluokruzenju .Mani te se amera vidite sad kako vas ostaviliili . Tu ste samo da vas koriste..Nazalost ginu bratski narodi..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.