Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NAPETOSTI
Povratak na članak

Ukrajinski ministar obrane: U siječnju moguća ruska ofenziva velikih razmjera

Glasnogovornik Kremlja Dmitrij Peskov je osudio "agresivnu retoriku" ukrajinskih vlasti, ne isključivši vojnu operaciju Kijeva na istoku zemlje.

Komentari 1

SO
Sotona
17:29 03.12.2021.

Problem ima Putin a to je luda vlast u Ukrajini koja mu radi o glavi - Rusije . Putin nema šanse niti 1% toga je svjestan da on pazi da mu ne u vezu u Ukrajinu rastavljene rakete i sistemeeme i poslije ili na drugu poziciju nuklearne glave .. Može on i da stalno gleda kako mu dovlači """prijatelji Ukrajine" ( Pomoć ) U ogromnim kontejnerima i velikim vojnim transporterima stalno zatvorenim tisuće komada u hale ili spremaju u rudnike Već preko 5.6 godina"!* . Nula kontrole ima . I ovo da Putin čeka Sjećanj mjesec ? što kasnije to gore po Rusiju pitanje je da nije već i sad sve pre kasno za Moskvu da odradi to što mora ? Zapravo Putin i ova super greška što je to dopustio i samo jahao i okolo se odmarao dok su Ameri demokratizirali i školovali i pomagali vojno susjede Buduće "Ruske -Afganistance" - Ukrjince. Ameri dobili prijatelje i trudili se da ih totalno zavole i spase . Sad su Putinu dobro jako uvalili u njegov buduči Afganistan još pod nazivom Ukrajina na granici Rusije samo daleeeeeekooooo jače naoružani i i sa milionskim jakim +opasnim "prijatejima"pomagaćima sa pravim naoružanjem. Treći svjetski kako je izbježen ? Kao kako izbjeći smrt sa totalnim metastazama za Rusiju ? Jedino se tješiti i uspijeti to ratom riješiti, ili se nadati i rat malo odgoditi ne i budući vlastiti kraj i odlazak u raj !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.