Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZADRU

Ukrajinka nogom udarila policajca, troje službenika lakše ozlijeđeno

Nova policijska vozila na ulicama Šibenika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.12.2023.
u 16:13

Na upit Večernjeg lista o kakvim je ozljedama policajaca riječ odgovoreno nam je da imaju ogrebotine i hematome

Zadarska policija uhitila je 27-godišnju Ukrajinku s prijavljenim boravištem u Zadru zbog sumnje da je počinila kazneno djelo prisile prema službenoj osobi.

 - Stranu državljanku se sumnjiči da je u četvrtak ujutro, u Zadru, u 09,50 sati ispred objekta policijske uprave na adresi Put Murvice najprije omalovažavala i vrijeđala policijskog službenika, a u daljnjem postupanju je fizički nasrnula na njega, udarajući ga više puta nogom te ga je polila kavom.

Nadalje, ubrzo je savladana te je zbog pružanja aktivnog otpora uz uporabu sredstava prisile privedena u službene prostorije policije, gdje je nastavila s prisilom prema službenim osobama koje su obavljale službene radnje, a u jednom trenutku je i fizički napala policijsku službenicu.

U događaju je troje policijskih službenika zadobilo lake tjelesne ozljede, dok osumnjičena nije ozlijeđena.

POVEZANI ČLANCI:

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičena 27-godišnja strana državljanka je u zakonskom roku predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Prisila prema službenoj osobi koja je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu  u Zadru - istakla je Sonja Šimurina iz zadarske policije. Na upit Večernjeg lista o kakvim je ozljedama policajaca riječ odgovoreno nam je da imaju ogrebotine i hematome.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije