Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uništeno i oklopno vozilo

Ukrajinci: Uništili smo deset ruskih tenkova u jednoj noći. Objavili i snimku

SBU/YouTube
18.03.2023.
u 16:52

Komandant Kopnenih snaga Ukrajine i komandant Istočne grupe Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski rekao je da Rusi napadaju gotovo duž cijelog istočnog fronta i da je Bahmut i dalje epcentar neprijateljstva. "Borbe za grad se nastavljaju. Neprijatelj je angažirao sve svoje snage i nastoji probiti odbranu na nekoliko frontova i potpuno okružiti grad", izjavio je Sirski.

Služba sigurnosti Ukrajine (SBU) objavila je snimak uništavanja deset ruskih tenkova i jednog oklopnog vozila, a tvrde da su to postigli u samo jednoj noći, prenosi Slobodna Dalmacija. Kažu da su tenkove uništili specijalci iz njihove jedinice "Bijeli Vukovi". "Naši specijalci centra Specijalnih operacija 'A' uništili su neprijateljsku opremu u pravcu Donjecka. Također je spaljen i jedan neprijateljski BTR. Tim činom, u jednoj noći uništeno je 11 meta," piše u objavi.

Komandant Kopnenih snaga Ukrajine i komandant Istočne grupe Oružanih snaga Ukrajine Oleksandar Sirski rekao je da Rusi napadaju gotovo duž cijelog istočnog fronta i da je Bahmut i dalje epicentar neprijateljstva. "Borbe za grad se nastavljaju. Neprijatelj je angažirao sve svoje snage i nastoji probiti obranu na nekoliko frontova i potpuno okružiti grad", izjavio je Sirski.

 

 

Ključne riječi

Komentara 18

BO
BorderGuard
19:14 18.03.2023.

Cudno da nema ni jedan video sve oni rastaljene zapadne tehnike...

Avatar salko1951
salko1951
20:03 18.03.2023.

Propaganda.Tko u to još vjeruje??

DU
Deleted user
21:09 18.03.2023.

Ako bi sudili po ovim filmićima koje plasira ukrajinska služba već bi davno Ukrajinci bili pred Moskvom a ne gubili grad po grad i to od plaćenika Wagnera..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije