Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trotračni pristup

EU hitno šalje vojnu pomoć: I Hrvatska je u europskoj nabavi streljiva za Ukrajinu

18.03.2023.
u 06:55

EU namjerava hitno poslati Ukrajini vojnu pomoć u obliku topničkog streljiva. U Vijeću EU odluka bi se trebala izglasavati sljedećeg tjedna i namjerava se primijeniti pristup u tri traka. Prvi je isporuka streljiva iz postojećih zaliha, drugi zajednička nabava streljiva, a treći jačanje proizvodnje streljiva unutar EU. Hrvatska može sudjelovati u druga dva traka

Komentara 38

DU
Deleted user
10:55 18.03.2023.

Izdan je žuti meteo alarm. Opasnost od propadanja banaka, a naši bi opet jurišali na Rusiju, hahaa.

SE
Serđo23
11:52 18.03.2023.

Eu salje pomoc , a oni preko bare zele da krvoprolice što duže potraje kako bi im jadan ukrajinski narod bio što više dolara dužan!

SE
Serđo23
12:02 18.03.2023.

nemamo se mi šta petljati puno u taj njihov rat ! Svako ko pokuša razdvojiti dvojicu u tučnjavi , može dobiti po nosu od obojice ! Niti ako cirkon projektili dođu ispred N. Y. ili L. A , to se nas ne tiče !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije