Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVERO OZLIJEĐENIH

Ukrajinci: Rusi su pogodili liberijski brod s civilima, jedna osoba je poginula

FILE PHOTO: Vessels are seen as they wait for inspection under UN's Black Sea Grain Initiative in the southern anchorage of the Bosphorus in Istanbul
YORUK ISIK/REUTERS
08.11.2023.
u 21:22

Projektil je pogodio gornji dio civilnog broda pod liberijskom zastavom kada je uplovljavao u luku, objavilo je na Telegramu ukrajinsko južno vojno zapovjedništvo

Ruski projektil oštetio je civilni brod s liberijskom zastavom koji je uplovio u crnomorsku luku Odesu, pri čemu je poginula jedna osoba, a četvero je ozlijeđeno, objavila je u srijedu ukrajinska vojska. 

"Projektil je pogodio gornji dio civilnog broda pod liberijskom zastavom kada je uplovljavao u luku", objavilo je na Telegramu ukrajinsko južno vojno zapovjedništvo.

Dodalo je da je jedna osoba poginula i da su tri člana posade i lučki radnik ozlijeđeni.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Ruska nuklearna podmornica lansirala raketu Bulava

Ključne riječi

Komentara 17

PE
pendrek
07:44 09.11.2023.

rusi protivno međ.pravu brane plovidbu civilnim brodovima u međunarodnim vodama Crnog mora i napadaju civilne brodove!! to niti nacisti nisu radili! a onda se rusi žale na rusofobiju! niti jedno normalno ljudsko biće ne može podržavati ruse, niti jedno!

Avatar El Indio
El Indio
23:16 08.11.2023.

A sta ce rusi drugo pogodit neg civile?

GI
gizmo
07:59 09.11.2023.

što će rašisti drugo raditi nego ubijati civile? to je ruski način ratovanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije