Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krive ih za nasilje
Povratak na članak

Ukrajina: Raspuštene snage specijalne policije Berkut

Arsen Avakov, obnašatelj dužnosti ministra unutarnjih poslova, na svojoj je Facebook-stranici objavio da je u utorak potpisao naredbu za njihovo raspuštanje

Komentari 6

NE
neki
13:33 26.02.2014.

Nisam nikad vidio da su se specijalci tako suzdržavali od prosvjednika.

VL
BF
brkonja fra brkati
13:17 26.02.2014.

Optužili ih za pretjeranu uporabu sile protiv naoružanih neonacističkih terorista ?' Trebali su ih optužiti za pretjeranu inertnost i tolerancijunaspram organiziranih bandita iza kojih stoji CIA&Šoroš.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
17:44 26.02.2014.

Uz svu silnu medijsku hajku na TV-u se vidlo kak "mirni prosvjednici" ubijaju neke od ovih. Vidjelo se kak ih gađaju bocama s benzinom, vidjelo se kak i pucaju iz oružja....ne treba se to nikom svidjet al cijela ova ukrajinska priča je po mnogo čemu čudna. Janukovič kojeg isto smatraju crnim vragom na vlast je došel direktno drukajući za rusku stranu. Juliju su optuživali za korupciju i prije neg je zgubila na izborima pa tek onda završila u reštu. Zapraf je puno tog nejasno, vrijeme bude pokazalo.

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
13:53 26.02.2014.

PKE kako je jadno u Ukrajni, na slici da se vidi kip Majke Božje Fatimske . tipično satanistički potez. Zar nije Fatima bila muhamedova ćerka ? Samo u satanizmu se ljude mole kipovimae ljude mole kipovima

VL
Avatar prodao sam  ukrajnu
prodao sam ukrajnu
14:12 26.02.2014.

Grupa stanovnika ukrajinskog poluostrva Krima, okupila se i danas, uzvikujući da su demonstranti u Kijevu "banditi koji pokušavaju da sastave novu vladu". Oni su uzvikuju "Rusijo, spasi nas!", a ruske zastave okačene su na zgradi Vrhovnog suda. Demonstranti su blokiralii ulaz u zgradu parlamenta na Krimu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.