Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUSIJA ISPROVOCIRANA
Povratak na članak

Ukrajina NATO-u: Recite, želite li nas u savezu

Ukrajinski lider traži od Bidena jasnu poruku

Komentari 26

IJ
istina________jako________boli
18:49 23.06.2021.

Nedo Bog da vas prime u NATO, borit ce se protiv Rusa do zadnjeg ukrajinca.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:39 23.06.2021.

E. Ukrainci da niste rusili legalnu izabranu vlast danas bi imali cjelovitu zemlju..Dovodite Rusima, neprijatelje na vrata a trazis cetri milijarde godisnje od Rusa samo sto plinske cjevi prolaze kroz UA .I sad kad prode Sjeverni tok za Njemacku, ostajetee bez novca bit ce tesko Za mene je to dragi narodi i jedni i drugi jedan narod ali ih svadaju.Za Ruse je to crvena linija a najmanje pola Ukrainaca je za suzivot sa Rusijom .Nista od vas moji Ukrainci sve ste zapystili narod bjezi ovdje u Rusiju ili zalad..A imali ste jaku industriju sve rasprodali.

VL
DU
Deleted user
18:33 23.06.2021.

ne zele vas...dragi ukrajinci uzdajte se u se i u svoje kljuse.....ukrajinici moraju biti jedinstveni ....itd

VL
SI
sisavac
20:56 23.06.2021.

Ukrajinom 20 godina drmaju ameri. 5 mlrd dolara uložili u preodgoj. Svako malo ubiju nekog novinara koji propitkuje što se to radi, i za čije interese. Dal znate da je u zatvoru završilo pola ukr političara koji su zagovarali razgovor sa rusima, rješavanje svih problema na najvišoj razini, vraćanje manjinskih prava rusima, mađarima? Pa u austriji gradiščanski hrvati imaju pravo na kulturnu autonomiju, dvojezične table, a u ukrajini rusi ništa!!

VL
Avatar todorke
todorke
14:10 24.06.2021.

U Ukrajini su 2014. godine spoljne sile u cilju nasilne smene vlasti akcenat stavile na neonaciste i danas vidimo kako oni faktički nameću vlastima svoju volju i čak pokreću napade u susedne države.

VL
ST
Startrack
01:03 24.06.2021.

I sta znaci ako Ukrajinci hoce sa Zapadom a ne sa Rusima Rusi imaju pravo otet dio teritorije tamo.

VL
AJ
Admine jebiti zelenski mater.
18:39 23.06.2021.

Ukrajinci,bolje vam je jos dok je ljeta raspisati referendum pripajanju vasoj majcici Rusiji,jer zima dolazi,a "sjeverni tok"se priblizava kraju izgradnje,nema vise pljackanja europske kasice,niti Ruskog plina,zato pod hitno,zahtjev za spajanje s Rusima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.