Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUDIMPEŠTANSKI MEMORANDUM

Ukrajina je 1994. napravila najveću grešku u povijesti. Putin ju je sad prevario

04.03.2022.
u 18:38

Memorandum iz Budimpešte potpisali su Ukrajina, Rusija, Sjedinjene Americke Države i Velika Britanija. Procjenjuje se da je Ukrajina u tom trenutku na svom teritoriju imala 3000 taktičkih nuklearnih bombi, koje su namijenjene za udar na velike vojne mete, i oko 2000 strateških nuklearnih bombi, koje mogu uništiti čitave gradove.

Komentara 35

SI
siny
20:27 04.03.2022.

Galapagos7, Ukrajina je mozda najbolji primjer cemu sluzi nuklearno oruzje. Rusi se nebi ovako ponasali i otimali teritorij suverene zemlje da je Ukrajina zadrzala svoj arsenal

VO
vorda400
02:54 05.03.2022.

Država je bila u totalnom rasulu nakon raspada sovjetskog saveza i nije se znalo u kojem bude to smjeru otišlo to je bila jedina normalna odluka da se nuklearno oružje makne iz takve države Evo Iran želi nuklearno oružje to je onda kraj za čitavi bliski istok saudijska Arabija i Izrael su prve mete Sjeverna Koreja ima bombe ali imaju kinu iza sebe koja drži kima na lancu

IB
iva.begovic
08:51 05.03.2022.

rijetko se dogodi da su komentari čitatelja toliko superiorno pametniji od novinarskog uratka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?