Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginuo muškarac
Povratak na članak

Ukrajina ispalila projektile na rusko područje? Rusi: Bit će posljedica!

Navodi se da je na Donjeck, malo mjesto s ruske strane granice koje nosi isto ime kao i ukrajinski grad, palo šest projektila.

Komentari 38

CI
cicibela
13:44 13.07.2014.

Amerima se jako žuri započeti 3. svjetski rat. Zemlje BRICS-a ovih dana instaliraju alternativu Svjetskoj banci i MMF-u, pa par lihvarskih obitelji gubi kontrolu nad globalnim financijskim sustavom. Zato, svi odmah požurimo u nova krvoprolića, kako bismo ovom sotonskom kartelu omogućili da zadrži svoju dominaciju.

VL
Avatar abcd
abcd
18:03 13.07.2014.

Bijedna provokacija ne bi li se rusija ukljucila u rat. Samo nisu znali da predsjednik rusije gosp. Putin posjeduje sive stanice u mozgu za razliku od zapadnih politicara.

VL
AP
apolon
14:24 13.07.2014.

Prije svega treba reći da je RT o Ukrajinskoj krizi dosada plasirao vjerodostojne informacije ,ako je i ova info. točna ona sugerira samo jedno... Nastavak jačanja negativnih procesa u samoj Ukrajini pa i šire od toga!amoj Ukrajini pa i šire od toga!

VL
Avatar jurac
jurac
15:38 13.07.2014.

Ovi što su uzurpirali vlast u Ukrajini stvarno nemaju mjere.Diraju gdje ne smiju okuraženi praznim obecanjima i misleci da im NATO stoji iza leđa.Grdno se varaju samo ce svoj narod uvaliti u još vece probleme.

VL
MI
mirsaanjac
17:02 13.07.2014.

@ploto@ 13.07.2014 u 15:37h Ukrajinski premijer Jatsenjuk i predsjednik Poroshenko( pravo ime Waltzman) ,oba su Židovi cionisti.Uostalom lijepo je Victoria Nuland ( pravo ime Nudelman) da će to oni ( cionisti) urediti između sebe.I tako je okupiran ukrajinski narod iakoiako to oni nazivaju slobodom. >>>>> Tu nadodaj jos i popis milijardera u Rusiji ,koji su sve do jednog iz iste etnicke skupine i slika ce biti potpunija

VL
PL
@ploto@
15:37 13.07.2014.

Ukrajinski premijer Jatsenjuk i predsjednik Poroshenko( pravo ime Waltzman) ,oba su Židovi cionisti.Uostalom lijepo je Victoria Nuland ( pravo ime Nudelman) da će to oni ( cionisti) urediti između sebe.I tako je okupiran ukrajinski narod iako to oni nazivaju slobodom.

VL
AL
algore
18:58 13.07.2014.

Rusija izgradjuje mir, stabilnost u regiji i svijetu. Trazi partnere za konstruktivne ekonomske i politicke odnose ravnopravnih partnera. Ameri zive od ratova, ucjena, nemira, dominacije i hoce svijet gdje su im svi podcinjeni. Prvi cilj razbiti Rusiju i Kinu, a da to naprave treba im totalni kaos u svijetu. Ameri .ebite si mater, bankrotirajte, krepajte , nestanite sa pozornice - dosta ste stete napravili. Moj je izbor Rusija i nacin kako Rusija posluje. Hrvatski politicari jesu debili ali valjda dolazi u te suplje glave da se kruha od evrope i amerike necemo najesti.

VL
DU
Deleted user
14:30 13.07.2014.

Ništa drugo nije bilo ni za očekivati od pučista koji od samog početka žele uvući NATO u sukob. Po napucima Big Brothera, razumije se. Samo što društveno i politički osvještenim građanima Europe baš ni nije nešto do velikog rata za spas Velikog brata. Ovaj put neće biti tako jednostavno. Ponavljanje starih scenarija u današnje vrijeme je „mission impossible“. To očito još jedino „eliti“ i njihovim ađutantima nije doprlo do mozga, što nam dovoljno govori o intelektualnim sposobnostima istih.

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
19:48 13.07.2014.

Zar stvarno misle ovi teroristi da mogu Putina navleći na tanak led .

VL
AA
aabbcc
17:21 13.07.2014.

Pa ako su Dubrovcani mogli sami sebe granatirati mogu i Rusi, za kaj su oni pametniji ?

VL
ST
stomugromova
23:48 13.07.2014.

chemica - koje metode koristite vi plaćenici iz šoroševih udruga.Laž na laž,poznata je propaganda mefistovih podanika.

VL
UN
unbekant
18:12 14.07.2014.

Kao sto je kosovo izgubljeno za srbiju,tako je i Krim izgubljen za ukrajinu..............

VL
Avatar lustrismus
lustrismus
14:13 14.07.2014.

prof.baltazar ( 13.07.2014 u 13:58h) . . . tvoji komentari jedino mogu imati efekta kod male dece koja neznaju da čitaju. Tvoja ideje i "čarobna mašina" ne pali kod odraslih

VL
UN
unbekant
08:45 14.07.2014.

Putin sta cekas zasto se ne unisti vise ta kaljuza zvana ukrajina,objavi jednostavno da ukrajina ima oruzje za masovno unistenje,i daga zeli uoprabiti protiv vas Rusa i jednostavno unisti to leglo zla,Putin zar nisi nista naucijo od Amerike,jednostavno unisti tu kaljuzu i kraj igara.

VL
Avatar beliorao
beliorao
13:20 14.07.2014.

Za „Amnesti internešenel“ nema ništa sporno kad ginu deca u Slavjansku, ali je problem što se u Krijevu ne održava gej parada! „Neuspeh ukrajinskih vlasti da garantuju zaštitu za one koji su planirali da učestvuju u paradi ponosa 5. julaula šalje mnogo loših signala iz Kijeva“saopštio je „Amnesti internešenel“ (Amnesty International). Ova organizacija dodaje da je „razočaravajuće da samo pet meseci posle dramatičnih protesta na Evromajdanu kojim je pokazana privrženost pravima i slobodama na okupljanje se selektivno isto pravo odbija gej populaciji iako su same vlasti u prethodnom slučaju na borbi za ovo pravo profitirale“. „Amnesti internešenel“ je dobitnik Nobelove nagrade za mir za 1977. godinu. Stavovi ove organizacije bi trebalo da imaju težinu. Da li je tako? Šta se desilo sa njihovim angažmanom u Ukrajini? U zemlji u kojoj se vojnom avijacijom bombarduju civilini ciljevi, granatiraju gradovi teškom artiljerijom, iz koje je za prethodnih mesec dana već izbeglo preko 20.000 stanovnika, za „Amnesti internešnel“ nema drugih pitanja ugrožavanja ljudskih prava, do otkazivanja parade homoseksualaca u Kijevu. Strašno! Ili je možda ovako i bolje. Da svako pokaže svoje pravo lice i da se lakše vidi pozadina svega. Zapadne nevladine organizacije reaguju samo onda kada i tamo gde su ugroženi zapadni politički interesi. U ostalim slučajevima, ljudska prava ih ne interesuju. Zato i na ubijanje dece u Slavjansku nema reakcije, ali je ima kada se radi o pravima homoseksualaca.

VL
Avatar lustrismus
lustrismus
14:10 14.07.2014.

Gosp.Lopov 13.07.2014 u 17:21h Pa ako su Dubrovcani mogli sami sebe granatirati mogu i Rusi, za kaj su oni pametniji ? . . . Mogu ti reći da Dubrovnik izgleda kao nov i ako je star i bio razrušen do razrušen do temelja .

VL
T1
t111
13:43 13.07.2014.

ono sto znamo - pale su bombe. ono sto ne znamo - tko ih je zaista ispalio. a povijest nas uci da je najlakse napast sam sebe i optuziti drugoga kako bi se dobio alibi za (vojnu) akciju.

VL
Avatar Sidewinder
Sidewinder
13:41 13.07.2014.

Haha, evo izlike da vlAdo Putler konačno uleti "na pomoć" svojim teroristima u Ukrajini.

VL
CH
chemica
21:13 13.07.2014.

Putin koristi Hitlerove metode. Nije uspio smisliti ništa pametnije. Poljaci "napali" Njemačku, a Njemačka ih pregazila u par tjedana. Tako je sada i Ukrajina "napala" Rusiju. Nakon "anšlusa" Krima, ovo je postalo ipak malo previše prozirno. Bar za nas pametne. Sva sreća da ovaj put postoji i veća sila od "Hitlera". Vratit će ga na lanac na vrijeme.

VL
OL
olrajt
16:15 13.07.2014.

...a ispalili je Rusi s ukrajinskog područja....stare ruske finte!!!!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.