Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopovi ne miruju

Ukradeni motocikli, daske, alat i 200 litara eurodizela

\'policija1\'
Pixsell
11.03.2011.
u 12:28

Policija još traga za kradljivcem alata i nepoznatim počiniteljima koji su ukrali motocikle u Rijeci i Matuljima

Od 5. do 8. ožujka na području Stare Baške na otoku Krku nepoznati počinitelj provalio je u alatnicu u dvorištu obiteljske kuće u vlasništvu 61-godišnjakinje. Ukrao je više komada bušilica, brusilica, pila, blanjalice i drugog alata. Šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Krčki policajci tragaju za nepoznatim počiniteljem i otuđenim predmetima. 

Jučer između 12.30 i 17 sati s parkirališta na Trgu Riječke rezolucije u Rijeci nepoznati počinitelj otuđio je motocikl marke Gilera Runner, riječkih registarskih oznaka. Vlasnica, 29-godišnja Riječanka, parkirala je motocikl i otišla na posao, no na kraju radnog dana ustanovila je da motocikla više nema. I opatijska policija traga za nepoznatim počiniteljem i motociklom marke Piaggio, riječkih registarskih oznaka, koji je u vlasništvu 42-godišnjakinje iz Matulja. Ukraden je između 7. i 8. ožujka u Ulici Branka Laginje u Matuljima. Šteta se procjenjuje na oko 10 tisuća kuna.

Policajci I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom iz Rijeke zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. On je prije nekoliko dana u poslijepodnevnim satima na benzinskoj crpki u riječkoj Osječkoj ulici u deset kanistera natočio ukupno 200 litara eurodizela. Djelatniku na blagajni rekao je da mora u vozilo po lisnicu, nakon čega se on uputio za njim. Kada je stigao do osobnog vozila Ford Escorta riječkih oznaka, 25-godišnjak je sjeo u vozilo i odjurio u nepoznatom smjeru. Šteta se procjenjuje na oko 1900 kuna. Drski kradljivac kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu. 

Riječanin, star 59 godina, kazneno je prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Rijeci zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo krađe. Policija je utvrdila da je 59-godišnjak u nekoliko navrata s gradilišta u dvorištu osnovne škole na području Škurinja u Rijeci ukrao 31 dasku različitih dimenzija. Vrijednost ukradenih dasaka procijenjena je na oko 2500 kuna. Dio dasaka pronađen je kod počinitelja i vraćen osnovnoj školi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije