Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Uhitili dva Sirijca zbog krađe automobila u Metkoviću

policija
Dino Stanin/PIXSELL
10.11.2018.
u 21:55

U Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj tijekom dana trajala je kriminalistička obrada zbog kaznenog djela krađe.

Migrante koji su u petak navečer na području Metkovića ukrali automobil uhitila je splitska policija u subotu ujutro na odmorištu Mosor na autocesti A1, doznaje se od policije.

Dvojica Sirijaca uhićena su kad su se ukradenim automobilom zaustavili na odmorištu, a splitski policajci potom su ih predali kolegama u Metkoviću.

U Policijskoj upravi Dubrovačko-neretvanskoj tijekom dana trajala je kriminalistička obrada zbog kaznenog djela krađe.

Samo četiri dana ranije splitska je policija u nezakonitom boravku na području Hrvatske, u Sinju, pronašla četiri državljana Iraka koji su državnu granicu prešli izvan graničnog prijelaza i tako nezakonito ušli u Hrvatsku. Policija je protiv njih poduzela mjere iz Zakona o strancima, pa im je nakon provedenog postupka izdano rješenje o povratku.

>> Pogledajte video kako je orkanska bura paralizirala Split

Komentara 21

WW
wwwcro
22:30 10.11.2018.

Opet lažirane vijesti o jadnim muslimanskim migrantima teroristima.... ili su pak vijesti istinite?

SO
SoloHan
01:49 11.11.2018.

Fizičar i kemičar se krenuli učlanit u stranku Pametno, a vi tako, sramota brate

AN
ante555
23:12 10.11.2018.

Jel ovo nastavak one opce histerije protiv dragih migranata gdje se uvela i nemala kazna za tzv. dezinformacije. Ili je ovaj događaj sasvim normalan da ga tako shvatimo. Koji smo mi bedaci, pardon, pojedini novinari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije