Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIHVAĆENA USTAVNA TUŽBU ANE ŠIKIĆ
Povratak na članak

Ukinuta pravomoćna presuda pa će se zbog oduzete imovine bivše supruge Zorana Mamića suditi ponovo

Slučaj Ane Šikić je malo jednostavniji jer se u njezinu slučaju nije radilo o zatvorskoj kazni, već o oduzimanju imovine za koju se sumnjalo da su je ona ili njezin bivši suprug Zoran Mamić stekli na nezakonit način. Oduzet joj je novac na računima i automobil.

Komentari 18

ST
Stipan
11:33 21.06.2022.

Lakrdija od sudstva. Dao Mamić presicu , sad im se oči otvorile.

VL
ZG
Zeljko Grabar
12:23 21.06.2022.

Ovo je samo dokaz kako funkcionira pravosudje koje je puno korumpiranih sudaca koji najprije koriste i izvlace novac iz okrivljenih da bi ih zatim osudjivali. Tko je tu kriminalan moze si postaviti svatko normalan, ali ovim postupkom se je sudstvo balamiralo vise nego da su braci Mamic sudili clanovi uprave Naseg Hajdka ili Dinamo to smo mi. Pricekajmo samo odluku suda za ljudska prava pa da onda vidimo svu blamazu koju ce pravosudni sistem RH morati progutati i lekciju koju ce morati nauciti. Kad samo pogledamo neke od javno istaknutijih procesa onda tek vidimo jad i bijedu pravosudnog sistema koje izgleda da funkcionira samo za anonimne male tate koji kradu iz nevolje po policama trgovina. Onda su sve institucije od interventne policije, do opcinskih sudova brze od svih.

VL
ST
stefj
12:14 21.06.2022.

Amaterizam... Sudstvo je kod nas birokratski namet, DORH i USKOK su u povlaštenom položaju, a onda još niti ne mogu ispuniti osnovne uvjete koje su sami propisali. Pa ovako radi FTJP (fali ti jedan papir) pada cijeli slučaj na sudu... Nije im dovoljno niti to što je Kosor uvela presumpciju krivnje (kriv si, pa dokazuj da si nevin), A radi politike onda još na slučajeve nabace hrpu toga, često bez dovoljno dokaza, pa sve pada u vodu... S druge strane, što bi inače radili. Ovako si nabacuju hrpu posla koji se prati u medijima, time si osiguravaju sve veći budžet, a rade manje. Isti broj slučajeva za više novaca...

VL
RE
RedTree
12:35 21.06.2022.

Ovakve se stvari vanka riješe za godinu dana i gotovo, sramota da je ovoliko zapelo.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:16 21.06.2022.

Kako je lijepa i fina prava hrvatica Ana Šikić koja s obzirom na imanje itekako ima Hrvatsku i svoja je na svome.

VL
KO
komentatorv3
12:16 21.06.2022.

Milan pernara? XDD

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:34 21.06.2022.

Treba sve te prave hrvate koje terete lopovluka, krađe, utaje poreza ili jednostavno pravog hrvatskog jamanja pustiti na slobodu jer su sve radili uz Boga i domoljublje kao svoji na svome jer imaju Hrvatsku jer su hrvati po duši, tijelu, jelu i odijelu.

VL
Avatar whitesox
whitesox
12:28 21.06.2022.

pravosuđe uz bankare je naj jača ekipa u domovini.

VL
Avatar whitesox
whitesox
12:29 21.06.2022.

jesi li pionir ili u šumar?Tako zvučiš

VL
Avatar javorko
javorko
11:39 21.06.2022.

drugovi suci a sto kazete i kakvo je kazneno djelo pocinio advokat doticnih kada je garantirao da Zoran meci pobjeci sigurno nije znao

VL
RA
radolizem
11:15 21.06.2022.

U Hrvatskoj više nema utjecajnije osobe koja će se založiti za Mamiće. Mislim da su se Zdravko i Zoran Mamić trebali nagoditi s USKOK-om, da su mogli odslužiti svoje u Hrvatskoj i to bi bilo najracionalnije rješenje. Samo nagodba s USKOK-om bi bilo racionalno rješenje.

VL
DU
Deleted user
11:23 21.06.2022.

Povrijeđena prava bjeguncu? Onoga trenutka kada si pobjegao iz Hrvatske izgubio si svaku mogućnost na žalbu. Neka sud donese rješenje i okači ga na oglasni ploču i imaš 14 dana , naime Mamić je dužan se pojaviti na sudu, ukoliko se ne pojavi znači da se slaže sa presudom, vrlo jednostavno kakvi odvjetnici kakvi bakrači. Sve zaplijeniti, kompletnu imovinu do 9 koljena, pa ti bježi i glumi bosanca!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.