Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baukov rez
Povratak na članak

Ukida se 669 šefovskih pozicija i 825 radnih mjesta u birokraciji

Ministar uprave Arsen Bauk predlaže da ministri sami imenuju svoje glasnogovornike te da im mandat prestaje kad i njihov ministarski.

Komentari 8

JA
james49
12:06 23.02.2012.

Kad bi još samo uspjelo

VL
ME
merlinka
13:10 23.02.2012.

Ajme al baratamo matematicki na milimetarski papir, a sto jos znas osim nabacivat se brojevima..... ma kako te nije sram uopce slikat se u novinama a kamoli davat neke izjave kad resor koji vodis ne da ne poznajes nego vise o tom valjda zna i moja baka.... katastrofa..... gdje ti je minimum samokriticnosti.... sve si posmjeljivo sto je valjalo, tko ce ti sad odrađivat poso osim poslusnici. Neces dugo..... a u saboru te cekaju na volej.....

VL
IM
imra
19:28 23.02.2012.

konačno ovima potkresati pozicije. ako pošalješ email niti ne odgovaraju to im je nepoznato. a u npr. škotskoj se 95% svega za građane rješava na iternet portalima ministarstava. ovi naši valjda ne znau niti uključiti komp...

VL
DO
doktorica
21:24 23.02.2012.

režite!

VL
DU
Deleted user
23:10 23.02.2012.

Je, je, a koliko će podobnih uglaviti na ove otpuštene? Sada će bodulski magarac pronači rupu ili pet u zakonu.

VL
OB
-obrisani-
09:21 24.02.2012.

Ukida se 669 šefovskih pozicija i 825 radnih mjesta u birokraciji .......... Nakon najnovijih poteza (aktiviranje starog \"provjerenog\" komunističkog kadra na funkcije) ove kukuriku Vlade, najbolje bi bilo radi opće koristi, dok nas totalno ne upropaste izdajama, zaduživanjem i rasprodajama,, što prije ukinuti ovu Vladu i zabraniti postojanje kukurikavaca zajedno sa onim Titovim ********* na Pantovčaku!

VL
Avatar uprknuce1
uprknuce1
09:27 24.02.2012.

Tako to radi SDP Suluda kadrovska politika SDP-a: I po babu i po stričevima i po lopovima Nova koalicijska Kukuriku vlada jednostavno nema sreće s kadroviranjima i postavljanjem pravih ljudi na prava mjesta. Bez obzira radi li se o smjeni korumpiranih državnih dužnosnika iz ere vladavine HDZ-a, ili imenovanju svojih kadrova koji nisu dovoljno provjereni i koje javnost i mediji bolje poznaju od političara koji odlučuju o njihovim novim pozicijama. Najpoznatiji dosadašnji skandali koalicijske vlade, vezani u kadrovsku politiku, odnosili su se na imenovanje Srećka Ferenčaka u NO Janafa i donošenje odluke da osobe sa osuđujućim sudskim presudama mogu u upravna i nadzorna tijela tvrtki u državnom vlasništvu. Ništa manji skandal nije bio ni postavljanje Miroslava Tuđmana u kontrolno tijelo za obavještajne službe iako je taj isti Tuđman sudjelovao u zataškavanju ratnih zločina.

VL
OB
-obrisani-
09:53 24.02.2012.

24.02.2012. u 09:27h uprknuce1 je napisao/la: Tako to radi SDP ..................................Ništa manji skandal nije bio ni postavljanje Miroslava Tuđmana u kontrolno tijelo za obavještajne službe iako je taj isti Tuđman sudjelovao u zataškavanju ratnih zločina. ************* Kojih i čijih ratnih zločina?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.