Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Uistinu, čemu predizborna šutnja koja služi samo da bi se kršila?

Pusta predizborna istraživanja, naime, toliko su već puta pokazala da birači i mimo kampanje imaju svoje čvrste odabire temeljene na ideologijama odabranim pa i izgrađenim davno prije susreta s glasačkim listićem.

Komentari 4

VL
.
13:11 21.05.2017.

Sjajan naslov ! Je li se isto može upitati i za postojanje kaznenog zakona ?

VL
DU
Deleted user
13:48 21.05.2017.

Političari i sva bliska im kasta kod nas ne poštuju nikakva pravila, ne snose apsolutno nikakvu odgovornost za svoje postupke, za njih postoje neki drugi zakoni, drugo pravosuđe i sve dok je tako nećemo se pomaknuti milimetar naprijed. Uz sve njihove velike i šuplje priče koje koriste samo njima.

VL
IL
ilijan
08:44 21.05.2017.

Pojedinci krše, a da vas i taj dan zovu i za rukav vuku, daj glas daj glas. Nebi bilo baš ukusno. Evo jučer nije mi bilo u poštanskom pretincu ni jedna reklama nekih političara.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
09:49 21.05.2017.

ma dajte ne lupetajte jednom rječju .oni koji su odlučili dat nekom glas dat če ga tom bila na snazi zabrana ili ne i u kojem vi to vremenu živite kad tsaakvo što uopšte tvrdite jer to lupetaju samo oni koji od tog dobivaju neku korist lovu .po meni je nebi trebalko bit jedino unutar glasačkog tjela ili birališta zabrana natezanja i mir zvat policiju a sve ostalo su bajke ako lise neko hoče prodat za koju kunu prodat če se negdje drugdje van vaših očiju štoopet ne znači kad bude zaokruživao da če dat tom glas .bez veze ste mi svi dušobrižnici i slični

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.