Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMIŠKO PODRUČJE

Uhitili 19-godišnjaka koji je podmetao požare

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
01.04.2019.
u 12:25

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom doveden pritvorskom nadzorniku, rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Mlađi punoljetnik koji je proteklog mjeseca nekoliko puta na širem omiškom području podmetao požare kazneno je prijavljen, priopćila je u ponedjeljak splitska policija.

Rekli su da je nad 19- godišnjakom kriminalističko istraživanje provodila Policijska postaja u Omišu te da je utvrđena sumnja da je od 28. do 30. ožujka četiri puta izazvao požar u mjestu Jesenice-Sumpetar. 

"Tom su prilikom izgorjela oko dva hektara borove šume, maslina i niskog raslinja. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom doveden pritvorskom nadzorniku", rekla je Sanja Nazlić iz splitske policije.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
12:54 01.04.2019.

Maksimalna kazna zatvora od 40 godina, i lijepo ga "zaposliti" na javnim radovima.

OB
ObrenM
13:03 01.04.2019.

Kakav majmun ga brani?

DZ
Dalmatinska.Zagora
20:16 01.04.2019.

Masimalna kazna! za primjer drugima!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije