Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Lekenika

Uhićeno pet migranata uz cestu

Migranti izletjeli iz kamiona kod Šibenika
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
21.02.2019.
u 17:01

Uz državnu cestu Sisak - Zagreb, na ulazu u Lekenik, u četvrtak ujutro uhićeno je pet migranata koji su prevezeni u sisačko-moslavačku Policijsku upravu

Uz državnu cestu Sisak - Zagreb, na ulazu u Lekenik, u četvrtak ujutro uhićeno je pet migranata koji su prevezeni u sisačko-moslavačku Policijsku upravu, gdje je u tijeku obrada i utvrđivanje njihova identiteta.

Kako se doznaje, skupina ja na cestu izašla iz obližnjeg šumarka i prešla preko livade. Prvi ih je zapazio jedan Lekeničanin, koji je odmah pozvao policiju. Policajac koji je bio službeno u Lekeniku pozvao je pomoć kako bi se migranti zadržali.Nakon dolaska policijskog kombija odvezeni su u Sisak u Policijsku upravu.

Neslužbeno se doznaje da su imigranti uglavnom iz Sirije. Nedaleko od mjesta na kojem su jutros uhićeni lani je također uhićena skupina migranata koja je očito bila na istoj ruti. Načelnik lekeničke općine Ivica Perović pozvao je mještane da obavijeste policiju ako primijete sumnjive osobe.

>>Migranti u kamionu

Ključne riječi

Komentara 4

IL
ilicak
02:06 22.02.2019.

U koliko migrante ne vrate nazad odakle su stigli za kratko vrijeme Evropi prijeti " veliki " rat i možda i propast. Zar evropski poglavnici ne vide da se ovim putem želi uništiti katoličanstvo u Evropi.

DD
dr dragon
04:35 22.02.2019.

Znaci prolazi se ako nitko ništa ne prijavi!? Nema ograde tako da mogu šetati koliko im volja

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
21:14 21.02.2019.

Šetaju oni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije