Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika prijetnja

Među migrantima u BiH otkriveno pet terorista

policija BiH
Zoran Grizelj/PIXSELL
19.02.2019.
u 12:09

Locirani su na osnovu poduzimanja pojačanih mjera i radnji profiliranja sigurnosno interesantnih osoba među migrantima te uz pomoć suradnje i razmjene informacija službe s domaćim i međunarodnim partnerima

Služba za poslove sa strancima BiH u prva dva mjeseca 2019. godine na području Bihaća i Sarajeva locirala je i pod nadzor u Imigracijski centar Službe u Istočnom Sarajevu smjestila šest migranata porijeklom iz Afganistana, od kojih se pet dovodi u vezu s međunarodnim terorizmom, dok se šesti migrant dovodi u vezu s krijumčarenjem migranata i organiziranim kriminalom, javlja Klix.ba.

Locirani su na osnovu poduzimanja pojačanih mjera i radnji profiliranja sigurnosno interesantnih osoba među migrantima te uz pomoć suradnje i razmjene informacija službe s domaćim i međunarodnim partnerima, ponajprije putem razmjene biometrijskih podataka. 

"Riječ je o osobama s inicijalima G. R. Z. (34), N. S. S. (30), K. Q. (23) i F. A. A. (25) koje predstavljaju prijetnju javnom poretku i sigurnosti BiH, kao i osobama Z. U. (22), S. A. (24) za koje služba trenutačno u suradnji s partnerskim agencijama i zemljama porijekla provodi postupak potvrđivanja identiteta, kao i utvrđivanja svih ostalih činjenica neophodnih za njihovo udaljavanje s teritorija BiH na osnovu prethodno izrečenih mjera protjerivanja", piše u priopćenju za javnost Službe za poslove sa strancima BiH. 

Pogledajte video: Europska vojska

Ključne riječi

Komentara 30

MO
mobitel20
12:23 19.02.2019.

Otkriveno pet !? Hahaha...

KO
koki
12:29 19.02.2019.

Pa nemojte tako.i oni su ljudi a stiti ih i istambulska i marakeska a i plenkijska konvencija

AR
Arger
12:47 19.02.2019.

A koliko ih nisu ulovili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije