Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navala emigranata
Povratak na članak

Uhićeno 16 ilegalaca na istoku Hrvatske

Kod Međuarodnog željezničkog graničnog prijelaza Tovarnik uhićeno je 15 državljana Afganistana dok je na cesti između Iloka i Šarengrada uhićen i jedan državljanin Indije

Komentari 4

RS
roland_song
16:43 05.11.2011.

pa kud ce ove , sta oni misle u hrvatsku doc radit i zaradit il u EU koja se raspada???

VL
IC
ice12
17:46 05.11.2011.

Ma posli na Hadj pa im se pokvario kompas

VL
TO
Toni50
10:44 06.11.2011.

Kod Međuarodnog željezničkog graničnog prijelaza Tovarnik uhićeno je 15 državljana Afganistana , koji su naivno platili nekome zna se u Afganistanu svjesni da se humana \"Hrvatska bori tamo doma kod njih protiv terorista\" i nada je bila da je spremnana pomoči izbjeglicama i sirotinji koji su več 20 godina pod pljbom sa neba a dolje izloženi terorom! kako čitamo i znamo Hrvatska i humana i borba protiv terora sve je to zna se.....

VL
TH
thekurcula
18:37 06.11.2011.

meni se siđa ovaj naslov - .......na istoku Hrvatske! Baš zvuči! Često čitamo da se nešto desilo na istoku SAD-a, ili sukob vojske i Kurda na istoku Turske. Pa onda Rusi nešto radili na (dalekom) istoku Rusije. I sad se nešto dogodilo na istoku Hrvatske! Sjano, prava zemlja ta Hrvatska!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.