Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navala emigranata

Uhićeno 16 ilegalaca na istoku Hrvatske

francuska, imigranti, dzungla
AFP
05.11.2011.
u 13:05

Kod Međuarodnog željezničkog graničnog prijelaza Tovarnik uhićeno je 15 državljana Afganistana dok je na cesti između Iloka i Šarengrada uhićen i jedan državljanin Indije

Istok Hrvatske i dalje je svakodnevno pod navalom emigranata najčešće iz Azije.
U protekla 24 sata na istoku Hrvatske policija je u tri slučaja zatkla i uhitila 16 stranih državljana.
Kod Međuarodnog željezničkog graničnog prijelaza Tovarnik uhićeno je 15 državljana Afganistana dok je na cesti između Iloka i Šarengrada uhićen i jedan državljanin Indije. Kako su svi nezakonito prešli državnu granicu donoseno je Rješenje o protjerivanju iz RH, određena im zabrana ulaska i boravka u Hrvatskoj te je pokrenut postupak readmisije u Republiku Srbiju.

Komentara 4

RS
roland_song
16:43 05.11.2011.

pa kud ce ove , sta oni misle u hrvatsku doc radit i zaradit il u EU koja se raspada???

IC
ice12
17:46 05.11.2011.

Ma posli na Hadj pa im se pokvario kompas

TO
Toni50
10:44 06.11.2011.

Kod Međuarodnog željezničkog graničnog prijelaza Tovarnik uhićeno je 15 državljana Afganistana , koji su naivno platili nekome zna se u Afganistanu svjesni da se humana \"Hrvatska bori tamo doma kod njih protiv terorista\" i nada je bila da je spremnana pomoči izbjeglicama i sirotinji koji su več 20 godina pod pljbom sa neba a dolje izloženi terorom! kako čitamo i znamo Hrvatska i humana i borba protiv terora sve je to zna se.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije