Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traje potraga

Napad u Petrinji: Izboli ih i ostavili na cesti, među žrtvama i vojnik

policija očevid
Marko Jurinec/PIXSELL/Ilustracija
18.10.2019.
u 18:51

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede

U jutarnjim satima u Sisačkoj ulici u Petrinji, od strane za sada nepoznatog počinitelja ili više njih, uporabom podesnog predmeta izvršen je pokušaj ubojstva nad dvije mlađe muške osobe, izvijestili su iz PU sisačko-moslavačke. 

Napadnuta su dvojica 22-godišnjaka, od kojih je jedan aktivni vojnik koji u to vrijeme nije bio na dužnosti. Napadnuti su oko 3,30 sati prilikom povratka iz noćnog izlaska. 

Policija i dalje traga za počiniteljima. 

Liječnička pomoć ozlijeđenima pružena je u sisačkoj Općoj bolnici, gdje su im okvalificirane teške tjelesne ozljede. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Neslužbeno doznajemo da je više napadača presrelo u Sisačkoj ulici dvojicu mladića koji su se vraćali iz noćnog izlaska. Napali su ih i izboli, te ih ostavili da leže na cesti. 



Prema posljednjim informacijama nijedan nije životno ugrožen, a policija će napadače sumnjičiti za pokušaj ubojstva.
Ključne riječi

Komentara 24

Avatar VinkoL
VinkoL
16:21 18.10.2019.

Garant su napadnuti Hrvati, da su srbeki bil bi drugačiji naslov, pljuvalo bi se na sve strane, objavile bi se izjave raznoraznih pupavaca... A ovak, ništ, dve rečenice i fertik.

Avatar babas
babas
16:37 18.10.2019.

Čim policija krije imena,žrtve su Hrvati.

DU
Deleted user
18:26 18.10.2019.

Već sam se osvrnuo na ovakve i slične slučajeve, nije bitno niti u jednom slučaju tko je žrtva, a tko nasilnik , bitno je da se nasilnik/nasilnici najstrože kazne kako svakome ubuduće bude jasno što ga čeka ukoliko se bude odlučio na krvavi ili bilo koji pohod kriminalne naravi. Nažalost kod nas od rata još nisu svi procesuirani i dovedeni pred lice pravde, a nastavlja se ta ista praksa i u miru i to je poruka da se nasilje isplati.Pravna država i pravosuđe u Hrvatskoj ne funkcionira!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije