Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAŽUJU 10-TAK OSOBA
Povratak na članak

Identificirana i privedena skupina napadača na Srbe u kafiću u Uzdolju

Slučaj je okarakteriziran kao kazneno djelo iz mržnje i izazivanje nereda, a krivcima prijeti kazna zatvora od šest mjeseci do maksimalno 5 godina zatvora.

Komentari 48

MA
marcel
22:53 27.08.2019.

"Uhićeni napadači na srpske civile u kafiću u Uzdolju" - zar je rat, pa ima i Srba koji nisu civili?

VL
Avatar Analizator
Analizator
23:05 27.08.2019.

Ljudi molim vas prestanite pratiti i komentirati ove bolesne huškačke članke, time samo radite zlo normalnom malom čovjeku bilo on Srbin, Hrvat ili bilo sto drugo

VL
Avatar 1HGZ.
1HGZ.
06:40 28.08.2019.

Dobio sam crveni što sam samo pitao VL dali imaju podatke, tko je bio i šta je radio Boris Petko.

VL
Avatar MK
MK
00:20 28.08.2019.

...jesu li postavili maketu Tenka ispred lokala? (mala šala na račun Tenka ispred Marakane i Zvezdinog 'priopćenja' u vezi Fair-Playa)

VL
DU
Deleted user
06:05 28.08.2019.

Nasilnike valja privesti i kazniti bez dvojbe. Međutim javnost je vrlo zainteresirana doznati više o 'žrtvi' Petku koji čini se ima podužu povijest 'ljubavi' prema Republici Hrvatskoj što državne institucije i novine prešućuje u cijeloj priči, a dični sabornik i folklornik Pupovac koristi kao direktni i beskompromisnu napad na Republiku Hrvatsku i njene građane, pa i hrvatske građane srpske nacionalnosti. Ujedno, sve liči da su do gradnje na objektu dotičnog bespravne pa neka institucije obave svoj posao do kraja. Toliko o nasilnicima i 'žrtvama'

VL
IL
ilija26
07:05 28.08.2019.

8 dana svakodnevno o tome, koji je vama k.

VL
ZA
za87nik
06:28 28.08.2019.

Samo još uvijek mi smeta da se govori i piše i tako svatko ,a pogotovo novinari znaju svakog čovika u Hrvatskoj po imenu i kojoj (narodnosti) tj. nacionalnosti pripadaju, još nisu naučili da vijera i narodnost su nebo i zemlja,(,( za Pupovca je to svemirski brod) Samo jedan primjer ja živim u Americi oko 10god. Kada dođem u moje rodno selo svi me zovu Amerikanac, a moji susijedi su u momselu oko 300god. I još su uvik nekakvi srbi ????

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
06:47 28.08.2019.

Jesu li to srpski civili ili Srbi koji cvile?

VL
SA
samograd
06:23 28.08.2019.

Sad se zemlja može vratiti u svoju os ,neka narod krene raditi , može se nastaviti pljuvanje po Hrvatskoj ,braniteljima ,možete pucati u ličke medvjede i loviti češljugare al se u svete krave ne smije krivo pogledati . Morate ispljunutiti i čačkalicu iz zubi jer ih to može podsjetiti na traumu i napad letvama, kao što je Predrag Matvejejvić rekao da su srbi digli pobunu 91-ve jer su imali traumu Jasenovca, treba biti pametan i tolerantan , a svete krave mogu po starome !

VL
DU
Deleted user
07:48 28.08.2019.

Treba provjeriti dali je netko sustavno izazivao i provocirao godinama, da bi mogao incident iskoristiti. Naravno da smo svi skočili i osudili huliganstvo,od medija, do hrvatskih branitelja, svi sa željom da poštenim građanima srpske manjine osiguramo pravdu, kao i svakom od nas,. No i u ovom slučaju i Đevrskama i u Rijeci treba istražiti istinu, da se ne bi dogodilo da, je Istina voda duboka, kao u Kninu. Svi su prešutjeli i šute o petljavini Petka i kao da smo u Srbiji, svi mediji brane Petka, bez rezerve, a rezerve su itekako velike. Objaviše samo neki, Petko je bio Martičevac i u ratu je mlatio hrvatske zarobljenike(to je po međunarodnom humanitarnom pravu ratni zločin), dakle hrvatska država ga je abolirala iako ratni zloćin ne podliježe aboliciji. Drugo, prije godinu-dvije Petko je u majici s likom četnika Draže Mihajlovića, pijan maltretirao goste u tom kafiću i šef HVIDR-e pozvao je policiju, koja ga je privela, a on mu prijetio. Treće Petko je pijan sa vozilom Šibenskih registracija uletio u Srbiji u kordon policije, (vjerojatno po zadaći) svi mediji u svijetu objanili su da je "pijani Hrvat" uletio autom u policijski Kordon.Dačiću i Vučiću dajte se "bre" manite čorava posla i pakiranja dvadeset i nešto godina poslije izgubljenog rata u koji ste vi gurnuli Srbe prečane i opet ih gurate, svojim lažima.

VL
Avatar MK
MK
00:14 28.08.2019.

Konačno malo nade za pomakom... No da nebi bilo kao sa navodnim izgrednicima iz St. Etienna koje nam je Ranko Ostojić preko medija prezentirao - a da se ispostavilo da su nam krivi prezentirani koji uopće nisu niti bili u St. Etiennu a da za prave poslije nitko više nije niti pitao... Ili ko se sječa konstatacije 'rakija je kriva' prije istrage ili 'izgrednike iz Milana ne treba kazniti jer su kažnjeni u Italiji' ili izjave Ostojića 'nogometni savez je kriv za kule na Poljudu jer je primio ključeve'....? Ili da nam nebi izgrednici čudnim okolnostima došli pod auto kao onaj iz Splita koji se u BGu za Grobare mlatio... Da vidimo kakvi nastavak priče nam nelustrirana Hrvatska sutra donosi...

VL
BB
Bruno_Bear1
08:54 28.08.2019.

U ovakvim medijskim komešanjima, bolesnim laprdanjima na kraju se čovjek pita tko jr bio agresor a tko žrtva?

VL
VI
Vik
08:36 28.08.2019.

Gdje su nestali komenari tko brise dali su srbi zauzeli vecernji list

VL
TT
tTony
02:42 28.08.2019.

Sto glumeta pelenki dali ce malo po prstima pupija koji ga indirktno proziva sefom NDH.

VL
MI
Mia0900
19:52 30.08.2019.

koliko košta jamčevina da ju platim za te dobre dečke?

VL
SV
sveznam1
07:20 28.08.2019.

Srpske rane nisu obicne rane oni bole stoput vise nego rane drugih..njihove zrtve mnoze s 100 i vise..

VL
Avatar raco
raco
00:46 28.08.2019.

Uzdolje?

VL
SR
sramitese
00:57 28.08.2019.

normalno..kad ne funkcionira pravna drzava i ne kaznjava..na pravi nacin i pravo vrijeme..sumnjivce iz rata..da ce se naci netko..koji ce to ciniti umjesto nje..i njenih institucija..i na taj nacin svjesno ulaziti u sukob sa zakonom..iz toga proizlazi..takva drzava je samo smetnja..tom istom narodu..sto nije nista nova kod odnosa..hrvati i svaka do sada ..drzava..a to je dovodilo i dovodit ce do konfliktnih situacija..zato je bolje..ovu drzavu i njenu vlast sto prije zamijeniti..novom..ali tko to da ucini..tko..ja znam..ali necu reci..mislite se..

VL
Avatar whitesox
whitesox
11:45 28.08.2019.

ha,haa,ha!Uhvatit će ih za onu stvar!Tako je bilo i sa svastikom!Priveli na informativni razgovor i ništa više!

VL
JP
josip.pivar11
09:02 28.08.2019.

Prestanite dramatizirati i postupite po zakonu - jasno, ne samo ovaj put.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.