Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićena posada dviju talijanskih ribarica

ribarica
Arhiva VL
08.12.2009.
u 12:02

Posada s dvije talijanske ribarice je uhićena i privedena u višku policijsku postaju. Oko 9.30 sati nalazili su se na području blizu otoka Palagruže.

VIS -  Posada policijskog plovila “Sveti Mihovil”  uočlila je jutros oko 7.30 dvije talijanske ribarice kako obavljaju gospodarski ribolov pola nautičke milje unutar teritorijalnih voda RH.

Zvučnim i svjetlosnim signalima policajci su im naredili da prestanu, a šestorica članova posade nisu pružala otpor.

Zapovjednik ribarice “Andrea Cesarano” je 45-godišnjak, a s njim su još bila dva člana posade. Drugim brodom “Nuova Giovanna” zapovijeda 52-godišnjak, a s njim su na brodu također zatečena još dva člana posade. Ribarice su prepraćene u luku Vis.

Ulov će im se oduzeti, a protiv zapovjednika podnijeti odgovarajuće prijave.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
Mayhaelo
12:29 08.12.2009.

Ajme! Halooo?! Pa što smijemo uhapsiti ekipu koja zalazi u naše teritorijalne vode? Mislim, zar nam to Europska Unija dopušta?

OB
-obrisani-
12:31 08.12.2009.

Hehe,znaju oni da je Hrvatska riba kvalitetnija od njihove

BO
bohtar
06:19 09.12.2009.

Nebih rekao da je kvalitetnija,tamo su je polovili zato je nema,nešto moraju raditi,zato love ribu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije