Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Pali' u Vrbanji

Uhićena dva Zagrepčanina koja su krijumčarila migrante

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
21.09.2017.
u 13:17

Po okončanju kriminalističkog istraživanja, 31-godišnjak i 23-godišnjak bit će predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske

Policija je danas izvijestila kako su na području Općine Vrbanja, u srijedu u večernjim satima, zaustavili dva osobna vozila zagrebačkih registarskih oznaka, u kojima se nalazio veći broj osoba.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su dva hrvatska državljana, 31-godišnjak i 23-godišnjak, prevozili osobe koje su na nezakonit način ušle na teritorij Republike Hrvatske. Po okončanju kriminalističkog istraživanja, 31-godišnjak i 23-godišnjak bit će predani pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, navode iz PU Vukovarsko-srijemske.

Inače, područje Vrbanje nalazi se na „zelenoj granici“ sa Srbijom gdje su već bilježeni brojni pokušaji ilegalnog prelaska državne granice. Isto tako već i ranije su zabilježeni slučajevi pokušaja krijumčarenja migranata pa su tako mjesecima na istoku Hrvatske bile postavljene policijske kontrole na kojima su policajci vršili kontrolu tko se nalazi u vozilima.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
15:53 21.09.2017.

ako ih krijumčare u Sloveniju, pustite ljude da rade

DU
Deleted user
13:33 21.09.2017.

I tko kaže da se Zagreb ne brine za razvoj Slavonije.Zagrepčani imaju nos za biznis.Evo i ova vladfa želi premjestiti izbjeglice/teroriste/ u Slavoniju iz Zagreba,baš nedaleko od ovog mjesta.Ala će cvasiti biznis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije