Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otuđila gotovo 12.000 kn

Snimila je kamera, a ona tvrdi da je nevina

argentum
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
28.11.2013.
u 19:39

Nezaposlena je, navodno bez primanja, a otprije je evidentirana za sitnije krađe

Karmen J. (62) završila je u istražnom zatvoru zbog sumnje da je prijeteći zaposlenicima pištoljem koncem prošlog mjeseca nemaskirana opljačkala stanicu za otkup zlata Argentum na Barčevu trgu u Utrini u Zagrebu, a pet dana kasnije poslovnicu Hrvatske lutrije na Meštrovićevu trgu. Kako je priopćila policija, ukupno je ukrala gotovo 12.000 kuna. Iako su je zaposlenici prepoznali na snimkama videonadzora, ona tvrdi da to nije ona i kako je nevina. Nezaposlena je, navodno bez primanja, a otprije je evidentirana za sitnije krađe. Policija je pronašla odjeću koja je slična onoj u kojoj je žena išla u pljačkaške pohode.

>> Opljačkao poštu u Dubravi

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Meggi
Meggi
19:33 28.11.2013.

Kad starci prolupaju..

Avatar velika jabuka
velika jabuka
12:20 28.11.2013.

12 000 kuna, al se omastila! zanima me što stoji iza takvog ponašanja 62-godišnje žene.

MD
mara-danda
16:56 28.11.2013.

to su sanader i vidosecic ostavljli konobarima kao napojnicu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije