Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Uhićen zbog pripreme terorističkog napada, policija odbila odati nacionalnost

Njemačka policija
Foto: DPA
24.12.2018.
u 10:28

Ovi slučajevi također nisu povezani s nedavnom sumnjom u pripremu napada na zračnu luku u Stuttgartu kada su uhićena dva islamista iz Aachena koji su nakon kraćeg vremena ponovno pušteni na slobodu

Policija u Frankfurtu na Majni uhitila je u nedjelju navečer jednu osobu za koju se sumnja da je zajedno s četvero prije uhićenih, pripremala teroristički napad u Njemačkoj, javlja Pokrajinski ured za borbu protiv terorizma Baden-Württemberga.

Osumnjičeni je uhićen prilikom ulaska u Njemačku a osim priprema terorističkog napada mu se predbacuje i ilegalno posjedovanje oružja.

Kako je policija javila u nedjelju navečer, još u srijedu je uhićeno četvero osumnjičenih kojima se također predbacuje umiješanost u pripremu terorističkih napada i ilegalno posjedovanje oružja.

Policija je priopćila kako su ovi slučajevi povezani, ali je odbila iznijeti detalje o osumnjičenima tj. njihovu nacionalnost i političku pozadinu.

Ovi slučajevi također nisu povezani s nedavnom sumnjom u pripremu napada na zračnu luku u Stuttgartu kada su uhićena dva islamista iz Aachena koji su nakon kraćeg vremena ponovno pušteni na slobodu.

>> Pogledajte kako je zrakoplov snimio krijumčara migranata u Lici

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar niwrad
niwrad
10:42 24.12.2018.

Pa već je odavno poznato da oni koji upravljaju policijom i drugim javnim institucijama ne rade za građane koji ih plaćaju nego za odnarođenu globalistički elitu čiji interesi su suprotni od interesa građana, pa se svaka vijest koja ide na štetu te elite prešućuje. Ukratko, znamo da su današnje zapadne političke strukture, zločinačke organizacije koje u sprezi s globalističkim elitama, leftardima i vanjskim okupatorima rade kontra građana i samo je pitanje vremena kad će ih građani putem revolucija kazniti za zlodjela koja su učinili.

DS
ds
11:38 24.12.2018.

Izrael za.njih ima izvaredan antibiotik,dok se takva terapija ne pocme primjenjivati u EU bit ce krvi i neka.

MP
miroslav.petkovic.7564
11:09 24.12.2018.

Vjerovatno neki Bosnjak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije