Naslovnica Vijesti Svijet

Uhićen zbog pripreme terorističkog napada, policija odbila odati nacionalnost

Ovi slučajevi također nisu povezani s nedavnom sumnjom u pripremu napada na zračnu luku u Stuttgartu kada su uhićena dva islamista iz Aachena koji su nakon kraćeg vremena ponovno pušteni na slobodu
24. prosinca 2018. u 10:28 12 komentara 869 prikaza
Njemačka policija
Foto: DPA

Policija u Frankfurtu na Majni uhitila je u nedjelju navečer jednu osobu za koju se sumnja da je zajedno s četvero prije uhićenih, pripremala teroristički napad u Njemačkoj, javlja Pokrajinski ured za borbu protiv terorizma Baden-Württemberga.

PLANIRAO NAPADE VIDEO FBI snimio šokantni razgovor: 'Uništit ću grad. Moj cilj je pobiti 10 000 ljudi'

Osumnjičeni je uhićen prilikom ulaska u Njemačku a osim priprema terorističkog napada mu se predbacuje i ilegalno posjedovanje oružja.

Kako je policija javila u nedjelju navečer, još u srijedu je uhićeno četvero osumnjičenih kojima se također predbacuje umiješanost u pripremu terorističkih napada i ilegalno posjedovanje oružja.

Tayyip Recep Erdogan Njemački obavještajci: Najveća prijetnja za Europu je Erdogan: Cilj im je uspostava političkog islama

Policija je priopćila kako su ovi slučajevi povezani, ali je odbila iznijeti detalje o osumnjičenima tj. njihovu nacionalnost i političku pozadinu.

Ovi slučajevi također nisu povezani s nedavnom sumnjom u pripremu napada na zračnu luku u Stuttgartu kada su uhićena dva islamista iz Aachena koji su nakon kraćeg vremena ponovno pušteni na slobodu.

>> Pogledajte kako je zrakoplov snimio krijumčara migranata u Lici

Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas

  • niwrad:

    Pa već je odavno poznato da oni koji upravljaju policijom i drugim javnim institucijama ne rade za građane koji ih plaćaju nego za odnarođenu globalistički elitu čiji interesi su suprotni od interesa građana, pa se svaka vijest koja ide na ... prikaži još! štetu te elite prešućuje. Ukratko, znamo da su današnje zapadne političke strukture, zločinačke organizacije koje u sprezi s globalističkim elitama, leftardima i vanjskim okupatorima rade kontra građana i samo je pitanje vremena kad će ih građani putem revolucija kazniti za zlodjela koja su učinili.

  • rotu:

    Izrael za.njih ima izvaredan antibiotik,dok se takva terapija ne pocme primjenjivati u EU bit ce krvi i neka.

  • miroslav.petkovic.7564:

    Vjerovatno neki Bosnjak.