Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Uhićen vozač kombija koji je mladiću nudio "mušku zabavu"

kombi
Arhiva VL
16.10.2009.
u 12:20

Dario je ispričao kako mu se vozač počeo previše približavati i nuditi mu zabavu koja njemu nije odgovarala, pa ga je zamolio da stane i pusti ga van.

Policiji je trebalo tjedan dana da uhiti Marina L. (28), pohotnog vozača kombija zbog kojeg je 18-godišnji Dario P. u strahu morao iskakati iz jurećeg vozila. Mladića je pokupio u ulici Bruna Bušića nakon što ga je zamolio da mu pokaže put do kluba Hemingway.

Zauzvrat mu je ponudio prijevoz do kuće. Dario je ispričao kako mu se vozač počeo previše približavati i nuditi mu zabavu koja njemu nije odgovarala, pa ga je zamolio da stane i pusti ga van. Marin L. to nije htio učiniti pa je Dario u ulici Domovinskog rata morao iskočiti iz vozila koje se, po njegovoj priči, kretalo brzinom od oko 80 kilometara na sat.

Krvavog su ga našli građani u blizini auto kuće Vrdoljak i pozvali hitnu pomoć. Zbog prijeloma čeljusti i zgloba proveo je neko vrijeme u bolnici. Protiv Marina L., koji je do sada prikupio 20-ak kaznenih prijava, uglavnom zbog teških krađa, podnesena je kaznena prijava zbog protupravnog oduzimanja slobode, a nakon kriminalističke obrade je pušten.

Ključne riječi

Komentara 12

MM
Mladen Miletić
13:37 16.10.2009.

M@gic, glupost nevole se međusobno nije istina .. Ovo je prvi puta da je iskočio kod 80 na sat jel se je prepao jurečega seksa... Mlad i neiskusan ! Inače se hrvati međusobno vole tako da nesmiju ni pomisliti dada bi im dozvolili nositi oružije. Da smo demokratični sa oružijem kao Amerika danas bi nas bilo možda koja tisuća ako ! Pogledajmo malo zatvore krcati sa lopovima kriminalcima bandom -Hrvatima i to da se voli ,?! Naravno nisu ni drugi balkanci zaostaliji od nas najnaprednijih parnjača stara balkanska zvana lokomotiva (u remontu) ! Sada minusa kao u priči jel ja sam izdajica sa svojim istinitim komentarima...

BO
bohtar
09:15 17.10.2009.

Šta ovaj radi na slobodi.

Avatar punkufer
punkufer
13:04 16.10.2009.

Kladim se da i taj redovno odlazi na \"Parade ponosa\", traži pravo na brak i usvajanje djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije