Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u Gabeli

Uhićen vozač koji je udario skupinu djece, djevojčica kritično

klinika za dječje bolesti split
Ivana Ivanović/PIXSELL
30.11.2010.
u 15:18

Učenike u dobi između sedam i 11 godina je, po izlasku iz školskog autobusa, nešto poslije 18 sati, udario je kombi. Vozač je ne zaustavljajući se pobjegao s mjesta nesreće

Policijski službenici Hercegovačko-neretvanske županije uhitili su u ponedjeljak navečer I. K., rođenog 1967., zbog postojanja osnovane sumnje da je upravo on skrivio nesreću u Gabela Polju u kojoj je ozlijeđeno četvero djece, potvrdio je zapovjednik prometne policije u PS Čapljina Jure Barišić.

Učenike koji imaju između sedam i 11 godina je po izlasku iz školskog autobusa, nešto poslije 18 sati, udario je kombi. Vozač je ne zaustavljajući se pobjegao s mjesta nesreće.

- I. K. je trenutačno kod nas u prostorijama i čekamo naredbe dežurne tužiteljice. Našli smo svjedoka koji je bio s njim u vozilu kao i još nekoliko svjedoka. Indikativni su i materijalni dokazi koje smo pronašli na licu mjesta i koji se poklapaju s oštećenjima na vozilu. Dakle, izvjesno je da je I. K. taj kojeg tražimo - izjavio je Barišić.

Od I. K. uzeti su uzorci krvi da bi se utvrdilo je li bio u alkoholiziranom stanju.

- Te nalaze još čekamo. Ono što nas posebno zanima je zašto je pobjegao jer je gotovo nevjerojatno da nije primijetio da je udario djecu - objasnio je Barišić.

Zapovjednik prometne policije u PS Čapljina potvrdio je Feni da se danas čuo i s roditeljima nastradale djece te da je djevojčica koja je prebačena u OKC Split još u kritičnom stanju.

- Djevojčica je u komi, a dva dječaka koja su također ozlijeđena zadržana su na liječenju u Splitu. Četvrto dijete, djevojčica, prošla je bez ozljeda - rekao je Barišić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije