Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ramiz Dreković
Povratak na članak

Uhićen umirovljeni general Armije BiH zbog sumnje za ratni zločin

Osumnjičen je da je kao zapovjednik 4. korpusa Armije BiH u proljeće 1995. izdao nalog topništvu za neselektivno granatiranje mjesta Kalinovik

Komentari 7

DA
dalibla
11:31 05.12.2018.

Samo su svi, i srbi i muslimani mogli ubijati hrvate nekažnjeno.Za Škabrnju nitko za Bugojno i Travnik nitko...

VL
AG
Agricola
14:08 05.12.2018.

Opet za zločin nad Srbima. A za muslimanski genocid nad Hrvatima srednje Bosne nitko ne odgovara. Samo u Travniku muslimani su ubili više Hrvata nego HVO muslimana u čitavom tom ratu.

VL
UJ
ujo41
23:04 05.12.2018.

sjećam se početka rata u bosni- hrpa bosanaca na nekom trgu u sarajevu urla hoćemo jna i ne dajte da hrvatska i slovenija ruše jugoslaviju i što bosanci tražili to i dobili - jna...hahahahhaha

VL
MX
Mister X
12:06 05.12.2018.

Nakon frtalj stolječa 25 godina ipak se našao netko hrabar da se poigra prave države i pravde ... misle sad je star nemočan , nema više jakih prijatelja poumirali i konačno ne sječa se lako čemo ga mi demokrati dai da odvedemo pri-vedemo i zatvorimo kao kera .... Da smo to prije radili niko nebi vjerovao i to da je Mladić i Srbi da su oni krivci i zločinci a mi smo dobrićine i žrtve . Znači ako držiš još 2o -tak ilio 50 generala za kasnije suđenja za idućih 25 godina ostaješ žrtva teška za Hrvate a krivac uvjek isti naravno Srbi Komunisti i Tito ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.