Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šverc

Uhićen Ukrajinac koji je pokušao prošvercati 9097 kutija cigareta

'cigarete...sla...slavonski brod...170309... s cigaretama preko granice Photo: Ivica Galovic/Vecernji list'
'Ivica Galovic/Vecernji list'
18.04.2011.
u 16:28

U osobnom automobilu pronađeno je 9097 kutija cigareta ukupne vrijednosti 181.652 kune, koje su bile smještene u stražnjem dijelu osobnog automobila i u tri prtljažna pretinca

MURSKO SREDIŠĆE  – Na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Mursko Središće u subotu u 5.35 sati na ulazu u Hrvatsku djelatnici policije i carinici pregledali su Renault Scenic talijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 27-godišnji državljanin Ukrajine. U osobnom automobilu pronađeno je 9097 kutija cigareta ukupne vrijednosti 181.652 kune, koje su bile smještene u stražnjem dijelu automobila i u tri prtljažna pretinca, prekrivene crnom krpom. Cigarete su obilježene nadzornom markicom ukrajinske porezne uprave. Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izbjegavanja carinskog nadzora, Ukrajinac je uhićen i uz kaznenu prijavu priveden u istražni centar Županijskog suda u Varaždinu, gdje mu je određeno 48-satno zadržavanje.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije