Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjegao s mjesta nesreće

Uhićen sudionik showa 'Zvezde Granda' zbog sumnje da je usmrtio pješaka i pobjegao. Otac mu pomagao?

Gradačac: Očevid na policijskom automobilu na koji je pucao Nermin Sulejmanović
Ivica Galovic/PIXSELL
30.08.2023.
u 14:30

Kako pišu BiH mediji, Irfan Petrović, pjevačev otac, pokušao je zaštititi sina od kaznenog progona pa je, navodno, danima obilazio autootpade, kako bi zamijenio dijelove na automobilu kojim je Mahir usmrtio pješaka

Sudionik popularnog showa "Zvezde Granda" Mahir Petrović uhićen je zbog sumnje da je usmrtio pješaka u prometnoj nesreći u Gornjem Vakufu – Uskoplju krajem srpnja, navode mediji u BiH koji otkrivaju nove detalje iz istrage te tragedije. Kako doznaje Dnevni avaz, Irfan Petrović, pjevačev otac, pokušao je zaštititi sina od kaznenog progona pa je navodno danima obilazio autootpade "kako bi zamijenio dijelove na automobilu kojim je Mahir usmrtio muškarca".

– Nitko ne može vjerovati da je to on učinio, svi ga znamo kao pristojnog mladića, uspješnog pjevača koji je pjevao po raznim sijelima, svadbama. Svi smo u šoku – kazao je poznanik Mahira Petrovića za Dnevni avaz. Prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao pješak dogodila se 31. srpnja, a vozač Audija pobjegao je s mjesta nesreće. Policija je izvijestila kako su prijavljene dvije osobe, ne navodeći njihov identitet, nego tek inicijale.

– Operativnim radom na terenu policijski službenici PU Bugojno došli su do saznanja da je osumnjičeni za izvršenje ovog kaznenog djela M.P., rođen 1997. godine, iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja. On je u trenutku prometne nesreće upravljao vozilom marke Audi. Nadalje, za kazneno djelo pomoći počinitelju poslije učinjenog kaznenog djela osumnjičen je I. P., rođen 1972. godine, iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja – priopćio je MUP SBK. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Poznat uzrok nesreće kod Požege: Policija traži vozača koji je pobjegao, putnik (30) u teškom stanju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Svračak
Svračak
15:16 30.08.2023.

Bitno je da je popunjena dnevna kvota vijesti iz regiona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije