Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEW YORK
Povratak na članak

Uhićen bivši savjetnik Bijele kuće Steve Bannon zbog prijevare u donatorskoj kampanji

Američka služba poštanske inspekcije pomagala je u istrazi.

Komentari 13

DU
Deleted user
16:17 20.08.2020.

Uopce mi nije problem kad se budale rastaju od svojih para, takve treba gulit

VL
XA
xaron
20:22 20.08.2020.

Ovo je dosta sumljivo . Liči na politički obračun na liniji Trump - Biden.

VL
P1
penelopea.121
16:05 20.08.2020.

U Americi bar uhvate prevarante,a u zlocinackoj tvorevini od EU-ropskog konc logora, sto vise opljackas drzavi i narodu, to ti je veca fotelja gore u Briselu u redovima SS-ovaca.

VL
Avatar debeli1000
debeli1000
05:54 21.08.2020.

Klupko se odmotava. Dosta dugogodišnih republikanaca se miče od Trumpa. Najzadnji visokopozicionirani je Miles Taylor dugogodišnji republikanac, radio u bjeloj kući za unurarnju sigurnost 2.5 god i dao otkaz. Iskustvo opisuje kao zastrašujuće. Tip je progovorio prije 48h. Upiši u youtube search Miles Taylor i Trump i čut ćete što govori.

VL
DU
Deleted user
17:27 20.08.2020.

Desničar pa korumpiran?!? Ma nije moguće!! Urotio se Bannon s još troje lopina poput sebe da oderu domoljube od njihovih para. E to vam je desničari stvarna urota, a ne one budalaštine koje vi prosipate.

VL
P1
penelopea.121
16:47 20.08.2020.

'' izjavila je državna odvjetnica u New Yorku Audrey Strauss''- Jeste primjetili da svi ovi sto proganjaju Trumpa i ljude oko Trumpa imaju svi njemacka prezimena? Nijemci vode rat u Americi, ruse i pljackaju Ameriku, to je njihova bolesna nacistcika osveta za 2.svjetski rat. Europu su razvalili , opljackali i potrpali roblje u logore, sada se spremaju u juris na Ameriku, Britaniju i civiliazciju, bolesni nacisti!

VL
P1
penelopea.121
17:00 20.08.2020.

U Americi imate nacisticko/islamsku frakciju, to su vam ''demokrate'', ovi oko Clintonovih, Baracetina Hussein Obama, i Katolici, Vatikan, i njihovi migranti, islamisti, Nijemci i Italijani i ostali Katolici, oni svi glasaju za demokrate, a na drugoj strani Anglosaxonski i protestantski slobodni i suvereni civilizirani svijet. To je tako kroz citavu povijest, islamisti i Vatikan vode rat protiv slobodnoga i suverenog civiliziranoog svijeta, na obje polutke globusa, u oba svjetska rata. Oni preziru REPUBLIKU i Republikance, slobodne i suverene uredne pravne drzave, i mastaju o povratku u mracna feudalno/nazi/fasisticka vremena. Bolesni nacisti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.