Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKARSKA

Uhićen serijski pedofil, vrebao je djevojčice kraj igrališta i dirao ih

pedofil
Davor Javorović/PIXSELL
12.02.2021.
u 20:46

Osumnjičeni pedofil navodno nije iz Makarske, iako ima tamo prijavljeno prebivalište

U Makarskoj je uhićen 48-godišnjak koji je vrebao djevojčice mlađe od 15 godina u blizini igrališta ili sportskog centra te ih nastrpljivo dirao.

Policija je otkrila da je pedofil napao više puta u razdoblju od lipnja 2019. do siječnja ove godine.

– Mi smo kao što sam rekla imali tri prijavljenja djela, ali smo intenzivnim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je 48-godišnji muškarac počinio sedam takvih kaznenih djela i zbog toga ga priveli – rekla je Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, pišu vijesti.hr.

Osumnjičeni pedofil navodno nije iz Makarske, iako ima tamo prijavljeno prebivalište. Dok je radio kao zaštitar u trgovačkom centru navodno je neprimjereno dirao djevojčice.

– Bitno je da su dica rekla, to je bitno. A roditelji trebaju raditi na komunikaciji sa dicom-sve reći i kazati – rekla je Marija Batinić iz Makarske.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
21:08 12.02.2021.

U zatvor na 100 g

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
21:06 12.02.2021.

Ja bi ga liječio ali sa strujom od 10kw pa ako preživi pričati će...

IJ
istina___jako_boli
07:47 15.02.2021.

Ma , samo da on nije prema njima bio brutalan, ne bi one njega prijavile. Kao da je lako naci mentalca kome se dize na uzvakane babetine. Kaze odrasto sa babetinama, znaci da je odrastao sa kozama, onda bi silovo koze, ima nas svakakvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije