Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJA SE POHVALILA

Bjegunac s bjelovarskog suda uhićen u Zagrebu

sokolgradska
Tomislav Miletic/PIXSELL
09.10.2017.
u 16:20

Kako ga je policija našla nije priopćeno, a nakon što policajci obave razgovor s njim, bit će odveden u istražni zatvor u Bjelovaru.

Mladić (24), koji se “proslavio” bijegom s bjelovarskog Županijskog suda, uhićen je danas u 14.30 u Sokolgradskoj ulici u Zagrebu, priopćila je PU zagrebačka. 

Kako ga je policija našla nije priopćeno, a nakon što policajci obave razgovor s njim, bit će odveden u istražni zatvor u Bjelovaru. Mladić je iz zgrade bjelovarskog suda pobjegao 30. rujna i to nakon što je tijekom istražnog ročišta zatražio da ode na WC.

To mu je omogućeno, a on je potom iskočio kroz prozor WC-a. Potraga za njim trajala je danima, a istražiteljima će valjda otkriti kako je došao od Bjelovara do Zagreba, te gdje se skrivao svih ovih dana. Inače, na sud u Bjelovaru 30. rujna bio je priveden zbog krađe, a sumnjičilo ga se da je u Križevcima ukrao parfeme vrijedne 14.000 kuna.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
17:34 09.10.2017.

daleko dospio... u 9 dana je mogao već do Argentine barem pobjeći...

Avatar maxist
maxist
07:09 10.10.2017.

Policija je očito efikasna protiv "kokošara"...bez popusta i mentora.........Druga je priča sa zaštićenima po kojima su se zakoni pisali.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije