Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Uhićena dvojica muškaraca koje sumnjiče za pokušaj ubojstva ugostitelja

Slavonski Brod: U pucnjavi ozlijeđen muškarac
Ivica Galović/PIXSELL
19.01.2019.
u 12:58

Odmah nakon ranjavanja, ugostitelj je prevezen u bolnicu, gdje je operiran

Policijsku službenici PU zagrebačke uhvatili su dvojicu muškaraca, a radi se o jednom 43-godišnjaku i jednom 28-godišnjaku za kojima se tragalo zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva u pokušaju, odnosno da su pucali u 43-godišnjaka", kazao je Antun Valić, načelnik PU brodsko-posavske na konferenciji za medije.

Naime, radi se o događaju od 7. siječnja kada je u večernjim satima ispred kafića Nina u Slavonskom Brodu hicima iz pištolja u nogu propucan vlasnik kafića Jerkan Kovačević.

Pogledajte video: Konferencija za medije o uhićenjima dvojice za pokušaj ubojstva (Snimio:Vedran Balen)

"Policijski službenici PU brodsko-posavske su zajedno sa službenicima PU zagrebačke odmah nakon uhićenje obavili pretragu prostorija u kojima su osumnjičenici boravili i tom prilikom pronašli su dva komada oružja, jedan automatski i jedan poluautomatski pištolj", kazao je voditelj službe kriminalističke policije Dražen Puljko. Sumnja se da je upravo s tim oružjem izvršeno kazneno djelo.

Nakon kriminalističke obrade osumnjičeni će biti privedeni pritvorskom nadzorniku.

Pogledajte video: Konferencija za medije o uhićenjima dvojice za pokušaj ubojstva (Snimio:Vedran Balen)

Podsjetimo, u Slavonskom Brodu iz zasjede hicem iz pištolja u natkoljenicu propucan je poznati brodski ugostitelj Jerkan Kovačević (43). Sve se dogodilo u blizini kafića Nina, čiji je Kovačević vlasnik.

Odmah nakon ranjavanja, ugostitelj je prevezen u bolnicu, gdje je operiran. Stanje mu je stabilno i izvan je životne opasnosti. Šokirani i uplašeni gosti kafića nerado su komentirali događaj.

Uhićena dvojica muškaraca koje sumnjiče za pokušaj ubojstva ugostitelja

Komentara 3

Avatar Kljusar
Kljusar
15:12 21.01.2019.

Bosanska posla

AR
Arger
11:47 19.01.2019.

Meni je to full zanimljivo....sve pronađu u par dana samo crtaca svastike nemogu,a imaju video zapis.Bas cudno...

IG
igor379
11:33 19.01.2019.

da ,i?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije