Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevezen u bolnicu

Slavonski Brod: Muškarac ozlijeđen u pucnjavi

Slavonski Brod: U pucnjavi ozlijeđen muškarac
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
07.01.2019.
u 21:03

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni muškarac izvan je životne opasnosti, a navodno je riječ o jednom slavonskobrodskom ugostitelju.

U pucnjavi koja se večeras dogodila u najvećemu slavonskobrodskom stambenom naselju Andrije Hebranga ozlijeđen je jedan muškarac.

Na teren je izašla Hitna pomoć koja je ozlijeđenog prevezla u bolnicu u Slavonskom Brodu, a prostor osiguravaju djelatnici policije. Informaciju su potvrdili i iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Video - U pucnjavi ozlijeđen muškarac

- U Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, u 19 sati, zaprimljena je dojava o pucnjavi u naselju Andrije Hebranga u Slavonskom Brodu. Na mjesto događaja odmah je stigla policijska ophodnja, kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći, koji su na mjestu događaja pružili liječničku pomoć ozlijeđenoj muškoj osobi, a koju su potom prevezli na daljnje liječenje u bolnicu u Slavonskom Brodu - potvrdila je glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić.

Slavonski Brod: U pucnjavi ozlijeđen muškarac
1/6

Policijski službenici nastavljaju s kriminalističkim istraživanjem u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti vezane uz ovaj nemili događaj.

Kako neslužbeno doznajemo, ozlijeđeni muškarac izvan je životne opasnosti, a navodno je riječ o jednom slavonskobrodskom ugostitelju.

Ključne riječi

Komentara 9

NA
narcis660
21:39 07.01.2019.

Pa.bože zar opet....u kakvoj mi to državi živimo .Sve više podsjeća na Texas ...pa strašno.

PR
pritiskovic
07:21 08.01.2019.

Propucan lokalni diler i probisvijet s policijskim dosjeom.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:38 07.01.2019.

Šta seljačići opet vode borbu oko kafića, životna domena je imat kafić, bravo, a to šta vam stranački krpalji okolo naokolo uzimaju miliončiće to problem nije, dajte malo napregnite mozak, ovo je stvarno postalo pre žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije